Τελευταία Νέα

Wednesday, 05/23/18, 18:13Πάτρα – Οι γονείς δεν θέλουν τη δασκάλα

Δημοσιεύτηκε:

11:31 μμ Σεπτέμβριος 12th, 2017

Αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα είναι οι γονείς μαθητών Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα τους, σχετικά με την απομάκρυνση από το σχολικό συγκρότημα εκπαιδευτικού.

Σήμερα το πρωί γονείς της έκτης τάξης, δεν επέτρεψαν στα παιδιά τους να μπουν στην τάξη. Για την κίνηση τους αυτή είχαν ενημερώσει σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, τόσο τη Διευθύντρια του Σχολείου, όσο και τον Σχολικό Σύμβουλο από χθες, πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς.

Η παραμονή δασκάλας που την περασμένη χρονιά σύμφωνα με τις καταγγελίες γονέων και συναδέλφων της είχε επιδείξει αντιεκπαιδευτική και αντισυναδελφική συμπεριφορά, ήταν αυτό που προκάλεσε αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα γονέων.

Μάλιστα όπως είχε γράψει το tempo24.gr, η συγκεκριμένη δασκάλα είχε παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό.

Χθες οι γονείς των μαθητών που φέτος θα φοιτήσουν στην έκτη Δημοτικού, έχοντας πληροφορηθεί πως η εκπαιδευτικός θα παραμείνει στη  θέση και για ακόμα μια χρονιά θα «αναλάβει» τα παιδιά τους, προσήλθαν νωρίτερα στο σχολικό συγκρότημα και ενημέρωσαν τη νέα Διευθύντρια πως δεν θα επιτρέψουν στους μαθητές  να μπουν στην τάξη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι γονείς προ ημερών, έκαναν την πρόθεση τους γνωστή και στον σχολικό σύμβουλο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Συμπλήρωση της απόφασης που αφορά εγγραφές,μετεγγραφές,σχολική ζωή Β/θμιας

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Γιαννόπουλος, με δηλώσεις του στο tempo24.gr, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, ως προς την διαχείριση του θέματος με σκοπό την εξεύρεση της χρυσής τομής.

Αξίζει να αναφερθεί πως αρκετοί γονείς στην περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα λύση, σκέφτονται ακόμη και την μετεγγραφή των παιδιών τους σε άλλα σχολικά συγκροτήματα.

Υπενθυμίζεται πως οι γονείς πριν την λήξη της περυσινής σχολικής χρονιάς, απέστειλαν έγγραφο με αποδέκτη τον Υπουργό Παιδείας και τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, με μοναδικό αίτημα την απομάκρυνση της εκπαιδευτικού από το σχολείο.

          

     

2 Σχόλια

  1. Ξενοφών

    Καλά κάνουν! Υπάρχουν άνθρωποι ακατάλληλοι για σχολικές τάξεις και το Υπουργείο κάνει την πάπια…

  2. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

    Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσης.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Τι είπε ο Υπουργός Παιδείας για επιτυχόντες ΑΣΕΠ και δικαστικές προσφυγές

Μιλώντας για το θέμα του διορισμού των εκπαιδευτικών στο ραδιόφωνο 24/7 ο ...

Μοιράσου!