Home / Featured / Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε Νομική. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε Νομική. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα

Δημοσιεύτηκε: 9:14 πμ Σεπτέμβριος 1st, 2017  


Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε Νομική. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης λαμβάνουν χώρα πολλές εξελίξεις και γίνονται συχνά μεταβολές στη δομή της κοινωνίας, στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και στα διεθνή ζητήματα. Απέναντι στις αλλαγές αυτές η ευθύνη του κάθε ανθρώπου καθίσταται ιδιαίτερα σημαντική, επειδή αυτός οφείλει να συμμετέχει και να δρα ως ενεργός πολίτης.

Το πρόγραμμα Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick, που τοποθετεί στο επίκεντρο των εξελίξεων τον άνθρωπο, ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις και προκλήσεις. Σκοπός του προγράμματός μας είναι η παροχή πολύπλευρης θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης στους δυναμικά εξελισσόμενους κλάδους του Δικαίου.

Οι πτυχιούχοι της Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick αποκτούν προσόντα και ισχυρές προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης. Έτσι θα μπορούν να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης και θα έχουν τη δύναμη να συμμετέχουν στην ανάπτυξη και στην ευημερία του τόπου τους. Ταυτόχρονα θα είναι ικανοί να αντιλαμβάνονται τις προκλήσεις του διεθνούς περιβάλλοντος, να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που αυτό παρουσιάζει και να πρωτοπορούν σε πολλά θέματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή του προγράμματος μπορείτε είτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (www.frederick.edu.gr) είτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Πανεπιστημίου στην Αθήνα στα τηλέφωνα 210-3311288 & 210-3828000.

Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...