Home / HEADER-NEWS / Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε Κοινωνική Εργασία. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε Κοινωνική Εργασία. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα

Δημοσιεύτηκε: 12:07 πμ Σεπτέμβριος 6th, 2017  


Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε Κοινωνική Εργασία. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

O σκοπός του Προγράμματος είναι η παροχή επιστημονικών θεωρητικών γνώσεων και καλών πρακτικών στο γνωστικό αντικείμενο της Κοινωνικής Εργασίας, ως εφαρμοσμένης Κοινωνικής Επιστήμης. Μέσα από τη μελέτη της επιστήμης της Kοινωνικής Εργασίας και την παρακολούθηση μαθημάτων Κοινωνικής Εργασίας, Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, και άλλων κοινωνικών επιστημών, οι φοιτητές του Τμήματος, βοηθούνται στο να ενδυναμώσουν και οι ίδιοι την προσωπικότητά τους, να αποκτήσουν αυτογνωσία, καθώς και δεξιότητες επικοινωνίας, αυτοδιαχείρισης, επίλυσης συγκρούσεων, κ.ά.

Οι ειδικές γνώσεις, δεξιότητες και επαγγελματικές αρχές και αξίες με τις οποίες εφοδιάζονται οι φοιτητές, τους καθιστούν ικανούς να ασκήσουν με επιτυχία το έργο του κοινωνικού λειτουργού, με σκοπό την ενδυνάμωση και τη βελτίωση της λειτουργικότητας των ατόμων, οικογενειών, ομάδων και κοινοτήτων, την προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, την προαγωγή της κοινωνικής δικαιοσύνης, τη στήριξη περιθωριοποιημένων και κοινωνικά αποκλεισμένων ομάδων και τη διεξαγωγή έρευνας για την εκτίμηση των κοινωνικών και κοινοτικών αναγκών και το σχεδιασμό παρεμβάσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση ψυχοκοινωνικών προβλημάτων και κοινωνικών κινδύνων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή του προγράμματος μπορείτε είτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (www.frederick.edu.gr) είτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Πανεπιστημίου στην Αθήνα στα τηλέφωνα 210-3311288 & 210-3828000.

Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...