Home / Featured / Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα

Δημοσιεύτηκε: 10:42 μμ Σεπτέμβριος 4th, 2017  


Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

Το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών προετοιμάζει τους φοιτητές για την άμεση ένταξή τους στη βιομηχανία, με σκοπό την ανάληψη ευθύνης για ανάπτυξη, σχεδιασμό, κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση ηλεκτρικών συστημάτων, ή τη συνέχιση των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Στα πλαίσια του προπτυχιακού προγράμματος προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής κατεύθυνσης σε «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Αειφόρα Ενεργειακά Συστήματα».

Το διαρκώς αναβαθμιζόμενο και ενημερωμένο με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις πρόγραμμα σπουδών, προσφέρει ευρεία εκπαίδευση στο αντικείμενο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού με πληθώρα μαθημάτων του κλάδου της Ηλεκτρολογίας, η διδασκαλία των οποίων συνοδεύεται από τη διεξαγωγή εργαστηριακών ασκήσεων, στα εργαστήρια διδασκαλίας, α) ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων, β) επικοινωνιών και αυτόματου ελέγχου, και γ) ηλεκτρικών μηχανών και συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Ο συνδυασμός θεωρητικών γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων, παρέχει στους αποφοίτους τις απαιτούμενες γνώσεις για την κατανόηση και επίλυση προβλημάτων , και την κατάρτιση για την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, όπως καθορίζονται από το ΕΤΕΚ. Για τους φοιτητές που επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο, το προσφερόμενο πρόγραμμα μαθημάτων παρέχει μια στερεή και ευρεία βάση για την εξειδίκευση σε αντικείμενα του ίδιου αλλά και παρεμφερών κλάδων σπουδών.

Το πρόγραμμα έχει δύο κατευθύνσεις. Ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε κατεύθυνση ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του. Οι δυο κατευθύνσεις είναι:

  1. Γενική κατεύθυνση Ηλεκτρολόγου Μηχανικού
  2. Κατεύθυνση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Αειφόρων Ενεργειακών Συστημάτων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή του προγράμματος μπορείτε είτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (www.frederick.edu.gr) είτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Πανεπιστημίου στην Αθήνα στα τηλέφωνα 210-3311288 & 210-3828000.

Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...