Τελευταία Νέα

Friday, 04/27/18, 10:27Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε Γενική Νοσηλευτική. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα

Δημοσιεύτηκε:

10:29 μμ Σεπτέμβριος 3rd, 2017

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε Γενική Νοσηλευτική. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

Σκοπός του Προγράμματος Νοσηλευτικής είναι η εκπαίδευση επιστημόνων νοσηλευτών οι οποίοι θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή υψηλού επιπέδου νοσηλευτικής φροντίδας σε άτομα, οικογένειες και πληθυσμιακές ομάδες με στόχο την προαγωγή της υγείας τους, τη διατήρηση και την αποκατάστασή της, καθώς και για να επιτύχουν την καλύτερη κατά το δυνατόν ψυχική και κοινωνική λειτουργικότητα μέσα στο περιβάλλον στο οποίο ζουν.

Το Πρόγραμμα Σπουδών Νοσηλευτικής έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με σύγχρονα επιστημονικά πρότυπα με σκοπό την εξοικείωση των φοιτητών στην αναζήτηση γνώσης, την απόκτηση ικανοτήτων για επίλυση προβλημάτων στην παροχή φροντίδας, στη διοίκηση και στην έρευνα και στην ανάπτυξη ικανοτήτων για εκτίμηση αναγκών, σχεδιασμό, εφαρμογή και αξιολόγηση της παρεχόμενης νοσηλευτικής φροντίδας. Ακόμα, η στόχευση του προγράμματος επικεντρώνεται στο να αποκτήσουν οι φοιτητές ικανότητες ανάπτυξης μεθοδικής σκέψης που βοηθά στην κατανόηση ζητημάτων υγείας, της πολιτικής δημόσιας υγείας και των διεθνών κανόνων και κανονισμών, καθώς και για να αποκτήσουν ικανότητες για διεπιστημονική συνεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή του προγράμματος μπορείτε είτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (www.frederick.edu.gr) είτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Πανεπιστημίου στην Αθήνα στα τηλέφωνα 210-3311288 & 210-3828000.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Προσλήψεις όχι μόνο εκπαιδευτικών αλλά και προσωπικού γενικών καθηκόντων;

Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Σφαίρα σε σχολείο. 2 εκατ. ευρώ αποζημίωση θα ζητήσει από την πολιτεία η οικογένεια του Μάριου

Στο σχολείο στο οποίο χτυπήθηκε και έχασε τη ζωή του ο μικρός ...

Μοιράσου!