Τελευταία Νέα

Monday, 12/18/17, 03:05Νέες διευκρινίσεις για την επιλογή Υποδιευθυντών και Υπεύθυνων Τομέων

Δημοσιεύτηκε:

8:00 μμ Σεπτέμβριος 1st, 2017
Κατόπιν ερωτημάτων από τα Ε.Κ. όσον αφορά στην επιλογή των Υποδιευθυντών και των Υπεύθυνων Τομέων, σας ενημερώνουμε ότι:
  • Αίτηση για θέσεις Υποδιευθυντή και Υπεύθυνων Τομέων στα Ε.Κ. μπορούν να υποβάλουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν στα ΕΠΑΛ που εξυπηρετεί το Ε.Κ. και που πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στον Ν.4327/2017. Για τις παραπάνω θέσεις δεν χρειάζεται να έχουν διάθεση στο Ε.Κ.
  • Ο σύλλογος διδασκόντων του Ε.Κ. αποτελείται από τους καθηγητές, οι οποίοι, βάσει των αναθέσεων που έγιναν την 1 Σεπτεμβρίου, ανέλαβαν μαθήματα που διδάσκονται στο Ε.Κ. Στον σύλλογο του Ε.Κ. ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί που έχουν όλο το ωράριό τους στο Ε.Κ. και οι εκπαιδευτικοί που το μεγαλύτερο μέρος του ωραρίου τους είναι στο Ε.Κ. Ψηφίζουν μόνο σε έναν σύλλογο.
  • Τα τμήματα που προσμετρούνται είναι τα τμήματα που δημιουργήθηκαν βάσει των εγγραφών που έγιναν την περίοδο του Ιουνίου, σύμφωνα με την Υ.Α. 98933/Δ4 (ΦΕΚ 2075-15/06/2017).
  • Προκειμένου να έχετε σαφέστερη εικόνα των τμημάτων που θα δημιουργηθούν μετά και τις εγγραφές του Σεπτεμβρίου, καλό είναι οι σύλλογοι των Ε.Κ. για την ψηφοφορία των Υποδιευθυντών και των Υπεύθυνων Τομέων να γίνουν την τελευταία μέρα της προθεσμίας.
  • Η διάθεση εκπαιδευτικών στα Ε.Κ. γίνεται μετά από συνεργασία των Διευθυντών του Ε.Κ. και των ΕΠΑΛ που εξυπηρετούνται από το Ε.Κ., όπως ορίζεται από το αρθ. 7 της Υ.Α. 96004/Δ4 (ΦΕΚ 1318Β’ 1-7-2015).
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Από Ιανουάριο νέες προσλήψεις. Δευτέρα η ανακοίνωση για τις εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια
          

     

Ένα σχόλιο

  1. Καλησπέρα σε όλους! Με βάση τον Ν.1566/85, προβλέπονται 2 υποδιευθυντές για πρωτοβάθμια & δευτεροβάθμια σχολική μονάδα που έχει πάνω από 12 τμήματα. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι διαφορετικό; Ευχαριστώ πολύ!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Η ομιλία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου στο 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση

Ως ένα «πρωτόγνωρο και σημαντικό εγχείρημα» χαρακτήρισε τη δημιουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ο ...

Μοιράσου!