Home / Featured / Μόνο δακτυλικά αποτυπώματα και αξονική εγκεφάλου δεν ζητήθηκαν από τους αναπληρωτές

Μόνο δακτυλικά αποτυπώματα και αξονική εγκεφάλου δεν ζητήθηκαν από τους αναπληρωτές

Δημοσιεύτηκε: 9:36 μμ Σεπτέμβριος 7th, 2017  


Μόνο δακτυλικά αποτυπώματα και αξονική εγκεφάλου δεν ζητείται ακόμη από τους συναδέλφους αναπληρωτές που κάθε χρόνο απολύονται και ξαναπροσλαμβάνονται ως οι μπαλαντέρ της Εκπαίδευσης στην παρτίδα του Υπουργείου Παιδείας κάθε σχολική χρονιά!

Έτσι λοιπόν και σήμερα η κατάσταση που επικράτησε στις Δ/νσεις Π. Ε. αναφορικά με την απίστευτη γραφειοκρατικού χαρακτήρα ταλαιπωρία που με ευθύνη του ΥΠΠΕΘ και των Δ/νσεων Π. Ε. υφίστανται οι νεοπροσληφθέντες συνάδελφοί μας αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, όταν προσέρχονται στις Δ/νσεις Π. Ε. για ν’ αναλάβουν υπηρεσία ήταν απερίγραπτη.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 6 – 9 – 2017 στα γραφεία της Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές συναδέλφων μας αναπληρωτών εκπαιδευτικών που είχαν προσληφθεί προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία με τη φυσική τους παρουσία προσκομίζοντας ένα κατάλογο δικαιολογητικών ορισμένα από τα οποία είναι αυτονόητα, όπως το πτυχίο τους ! Μάλιστα στη Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας απαιτήθηκε από τους αναπληρωτές συναδέλφους μας να προσκομίσουν και τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που η ίδια η Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας τους είχε χορηγήσει (στο τέλος κάθε χρονιάς)λόγω έλλειψης «πόρων» της Διεύθυνσης, όπως τους δηλώθηκε.

Στο βωμό της πλασματικής «κανονικότητας» που το Υπουργείο Παιδείας θέλει να παρουσιάσει στην κοινωνία στις 11 Σεπτεμβρίου με το άνοιγμα των σχολείων, δεν διστάζει να υποβάλει τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς σε κατάσταση απίστευτης ταλαιπωρίας και αναξιοπρέπειας ενώ θα μπορούσε και θα έπρεπε να έχει ορισθεί και οργανωθεί η ανάληψη υπηρεσίας ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση της αντίστοιχης φόρμας. Ωστόσο η κυβέρνηση με ζήλο έχει φροντίσει για την οργάνωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών !

ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ Π.Ε. «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Παρεμβάσεις – Κινήσεις – Συσπειρώσεις


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...