Ξεκίνησαν οι αναβαθμίσεις αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου της παράλληλης

Δημοσιεύτηκε:

9:02 μμ Σεπτέμβριος 19th, 2017

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Ξεκίνησε η διαδικασία αναβάθμισης αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου σε πλήρες ωράριο για την παράλληλη στήριξη της Β/θμιας Εκπαίδευσης, όπως προκύπτει από

που εντόπισε το xenesglosses.eu στο διαδίκτυο.

Σημειώνουμε ότι το Υπουργείο ενημέρωσε για τη δυνατότητα αυτή με την με αρ. Πρωτ. 152520/Ε2/14-09-2017 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ

“ Μετατροπή συμβάσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που απασχολούνται στην παράλληλη στήριξη με μειωμένο ωράριο σε πλήρους ωραρίου στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2017/18» με κωδικό ΟΠΣ 5009815 του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020» για το διδακτικό έτος 2017-2018.”

Στο παρελθόν η αναβάθμιση συνδέονταν με νέα φάση αναπληρωτών αλλά φέτος τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η β φάση για την Ειδική αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο – εξαρτάται από τα αιτήματα – αλλά δεν αποκλείεται να γίνει και την ίδια μέρα με τη β φάση παράλληλης που την περιμένουμε 1/11.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Οι παρατεταμένες δυσλειτουργίες στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. οδηγούν τα Δ.Ι.Ε.Κ. στην απαξίωση
          

     

2 Σχόλια

  1. μονο μια καθηγητρια(ΠΕ02) αναβαθμισαν και αυτη στο αγρινιο………..ειναι σωστο να μν γινεται αναβαθμιση ολων ιδια ημερομηνια απο τη στιγμη που υπαρχουν ωρες για να συμπληρωσουμε?

    • ΕΊΝΑΙ από Δνση και κάθε διευθυνση κάνει τις δικές τις αναβαθμίσεις η εγκύκλιος έχει πάει σύντομα θα βγουν και άλλες.
      Λογικά μετά θα βγει απόφαση συνολική από το υπουργείο

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ποιοι θα δικαιούνται επίδομα “νεανικής αλληλεγγύης” ύψους 400 ευρώ μέσω ΟΑΕΔ

Εφάπαξ επίδομα «νεανικής αλληλεγγύης» σε κάθε άνεργο ηλικίας από 18 έως 24 ...

Μοιράσου!