Home / Featured / Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Ειδική Εκπαίδευση αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Ειδική Εκπαίδευση αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα

Δημοσιεύτηκε: 10:00 μμ Σεπτέμβριος 23rd, 2017  


Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Ειδική Εκπαίδευση αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ειδική Εκπαίδευση στοχεύει στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, οι οποίες είναι απαραίτητες για την εκπαίδευση και υποστήριξη των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα γενικά και τα ειδικά σχολεία.

Στοχεύει στην παροχή γνώσεων, στην ευαισθητοποίηση, και στην εκπαίδευση πτυχιούχων Παιδαγωγικών και άλλων Πανεπιστημιακών Τμημάτων σε θέματα Ειδικής Ενταξιακής Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα αυτό θα παρέχει επιστημονική ενημέρωση όσον αφορά τον εντοπισμό, την αξιολόγηση αλλά και την αντιμετώπιση παιδιών με ειδικές ανάγκες μέσα στο γενικό σχολείο (γενική τάξη, ειδική μονάδα, ή εξατομικευμένη ειδική εκπαίδευση) αλλά και σε άλλους χώρους παροχής ειδικής εκπαίδευσης. Το παρόν Πρόγραμμα θα δώσει επίσης την ευκαιρία για την διεξαγωγή ερευνητικών έργων σε ένα τομέα στον οποίο δεν έχουν διεξαχθεί πολλές έρευνες μέχρι σήμερα, τουλάχιστον στον Κυπριακό χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή του προγράμματος μπορείτε είτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (www.frederick.edu.gr) είτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Πανεπιστημίου στην Αθήνα στα τηλέφωνα 210-3311288 & 210-3828000.

Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...