Home / HEADER-NEWS / Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στα Αναλυτικά Προγράμματα & τη Διδασκαλία αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στα Αναλυτικά Προγράμματα & τη Διδασκαλία αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

Δημοσιεύτηκε: 8:12 μμ Σεπτέμβριος 14th, 2017  


Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στα Αναλυτικά Προγράμματα & τη Διδασκαλία αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

Το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επιστήμες Αγωγής: Αναλυτικά Προγράμματα και Διδασκαλία» δίνει έμφαση στην οριοθέτηση και την ανάδειξη των δεσμών μεταξύ των αναλυτικών προγραμμάτων, της διδασκαλίας, της αξιολόγησης και του τρόπου που οι διαδικασίες αυτές επηρεάζουν την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής πολιτικής που χαράσσουν τα κράτη. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα αποκτήσουν βαθιά κατανόηση της πολυπλοκότητας της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των πολλαπλών δυνάμεων που επηρεάζουν τη λειτουργία των εκπαιδευτικών συστημάτων. Θα αναπτύξουν επίσης δεξιότητες για συμμετοχική έρευνα δράσης για εισαγωγή βιώσιμων εκπαιδευτικών καινοτομιών και ανάληψη ηγετικών θέσεων στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ειδικεύσεις:

– Εκπαιδευτική Τεχνολογία
– Παιδαγωγική-Διδακτική Ηγεσία, και
– Γλώσσα και Πολυγραμματισμός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή του προγράμματος μπορείτε είτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (www.frederick.edu.gr) είτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Πανεπιστημίου στην Αθήνα στα τηλέφωνα 210-3311288 & 210-3828000.

Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...