Home / HEADER-NEWS / Έγκριση υπερωριακής απασχόλησης για 2000 διοικητικούς και αποσπασμένους εκπαιδευτικούς σε ΠΔΕ, ΔΠΕ, ΔΔΕ

Έγκριση υπερωριακής απασχόλησης για 2000 διοικητικούς και αποσπασμένους εκπαιδευτικούς σε ΠΔΕ, ΔΠΕ, ΔΔΕ

Δημοσιεύτηκε: 8:07 μμ Σεπτέμβριος 15th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας  εγκρίθηκε η υπερωριακή απασχόληση έως εκατόν είκοσι (120) ώρες συνολικά για κάθε υπάλληλο πέραν των ωρών της υποχρεωτικής εργασίας, προκειμένου να καλυφθούν εποχιακές, επείγουσες και έκτακτες ανάγκες των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπ/σης, Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης) για 2.000 διοικητικούς (κλάδων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ) και αποσπασμένους εκπαιδευτικούς υπαλλήλους, μόνιμους και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ από δημοσίευση της παρούσης έως 31−12−2017.

Στους ανωτέρω υπαλλήλους δεν συμπεριλαμβάνονται οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Για κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. θα εκδίδεται, ανάλογα με τις ανάγκες της, απόφαση συγκρότησης συνεργείου υπερωριακής απασχόλησης, στην οποία θα αναφέρονται οι συμμετέχοντες υπάλληλοι και οι ώρες απασχόλησης για τον καθένα.

Υπεύθυνος για την παρακολούθηση, τον έλεγχο και την βεβαίωση της υπερωριακής απασχόλησης και του υπερωριακά παρασχεθέντος έργου είναι ο προϊστάμενος της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Η δαπάνη που θα προκύψει από την απόφαση αυτή, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερβεί το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ και έξι λεπτών (300.000,06 €) συνολικά και θα βαρύνει τις πιστώσεις του ΚΑΕ 0511 του Ειδικού Φορέα 19-110 του προϋπολογισμού του Υπουργείου μας, οικονομικού έτους 2017.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...