Τελευταία Νέα

Saturday, 05/26/18, 01:33Δεν θα μειωθούν ειδικότητες και ώρες διδασκαλίας

Δημοσιεύτηκε:

11:15 μμ Σεπτέμβριος 12th, 2017

Δεν θα μειωθούν οι ειδικότητες, ούτε οι ώρες διδασκαλίας δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη “Στο Κόκκινο”.

Για τον τρόπο κάλυψης του ωραρίου ο Κώστας Γαβρόγλου έδωσε ως παράδειγμα την κάλυψη μέρους των υποχρεωτικών ωρών (λίγες ώρες με την παρουσία των εκπαιδευτικών στο σχολείο στο πλαίσιο επίλυσης αποριών των μαθητών).

Παράλληλα ο Υπουργός δήλωσε ότι θα προσπαθήσουν τα σχολεία να κλείνουν αργότερα και με ευθύνη του Συλλόγου των μαθητών ώστε να μπορούν οι μαθητές να μένουν μετά για να κάνουν εργασίες κλπ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  10 θέσεις που ενδιαφέρουν και εκπαιδευτικούς για το έργο Curing the Limbo
          

     

Ένα σχόλιο

  1. Η επιτομή των ασυναρτησιών..πως γίνεται κάθε υπουργός παιδείας να απέχει τόσο από την πραγματικότητα;; Ποιος θα λύνει τις απορίες στο πλαίσιο της συμπλήρωσης ωραρίου; Οι γυμναστές και οι πληροφορικάριοι; Ποιος θα επιβλέπει τις εργασίες μετά το πέρας των μαθημάτων; Οι φιλόλογοι και φυσικομαθηματικοί που έχουν ολοκληρώσει ήδη το διδακτικό τους ωράριο;

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Δυνατότητα εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης  (ν. 4369/2016) των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας

Δυνατότητα εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης  (ν. 4369/2016) των ...

Μοιράσου!