Τελευταία Νέα

Παρασκευή, 03/04/2020, 07:48


Home / Featured / Δεν θα μειωθούν ειδικότητες και ώρες διδασκαλίας

Δεν θα μειωθούν ειδικότητες και ώρες διδασκαλίας

Δημοσιεύτηκε: 11:15 μμ Σεπτέμβριος 12th, 2017  


Δεν θα μειωθούν οι ειδικότητες, ούτε οι ώρες διδασκαλίας δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη «Στο Κόκκινο».

Για τον τρόπο κάλυψης του ωραρίου ο Κώστας Γαβρόγλου έδωσε ως παράδειγμα την κάλυψη μέρους των υποχρεωτικών ωρών (λίγες ώρες με την παρουσία των εκπαιδευτικών στο σχολείο στο πλαίσιο επίλυσης αποριών των μαθητών).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Συνεχίζεται η επεξεργασία αιτήσεων υποψηφίων για τους διαγωνισμούς εκπαιδευτικών του Υπ. Παιδείας. Σε ποιο στάδιο βρίσκονται

Παράλληλα ο Υπουργός δήλωσε ότι θα προσπαθήσουν τα σχολεία να κλείνουν αργότερα και με ευθύνη του Συλλόγου των μαθητών ώστε να μπορούν οι μαθητές να μένουν μετά για να κάνουν εργασίες κλπ.


 

Ένα σχόλιο

  1. Η επιτομή των ασυναρτησιών..πως γίνεται κάθε υπουργός παιδείας να απέχει τόσο από την πραγματικότητα;; Ποιος θα λύνει τις απορίες στο πλαίσιο της συμπλήρωσης ωραρίου; Οι γυμναστές και οι πληροφορικάριοι; Ποιος θα επιβλέπει τις εργασίες μετά το πέρας των μαθημάτων; Οι φιλόλογοι και φυσικομαθηματικοί που έχουν ολοκληρώσει ήδη το διδακτικό τους ωράριο;

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Δελτίο Τύπου για την παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας αναφορικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

ΣΥΛΛΟΓΟΙ Π.Ε / ΕΛΜΕ / ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Δελτίο Τύπου για την παράσταση ...