Τελευταία Νέα

Wednesday, 05/23/18, 18:19Ανάκληση διορισμού εκπαιδευτικού που είχε διοριστεί το 2006. Προκάλεσε ή υποβοήθησε δολίως τον μη νόμιμο διορισμό του

Δημοσιεύτηκε:

9:01 μμ Σεπτέμβριος 8th, 2017

Στην ανάκληση διορισμού ενός εκπαιδευτικού προχώρησε ο Υπουργός Παιδείας  που είχε διοριστεί το 2006.

Συγκεκριμένα με την απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που εκδόθηκε σύμφωνα με μια σειρά διατάξεων ανακλήθηκε υπουργική απόφαση του 2006, κατά το μέρος που αφορά στο διορισμό του ……….. του …………., ως μόνιμου εκπαιδευτικού, κλάδου …………………, στην περιοχή ………….. της οικείας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, επειδή, εν γνώσει του, προκάλεσε ή υποβοήθησε δολίως τον μη νόμιμο διορισμό του.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω εκπαιδευτικός κατέθεσε την  ……… πράξη αναγνώρισης του ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α., βάσει της οποίας οι τίτλοι σπουδών του («Bachelor of Engineering» «Postgraduate Diploma» και «Master of Science») αναγνωρίζονται «συνεκτιμώμενοι ως δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών ισότιμο και αντίστοιχο προς τα απονεμόμενα από τα Τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. και των άλλων Πολυτεχνικών Σχολών των Ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων», ενώ, σύμφωνα με το ………….έγγραφο του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π, δεν επιβεβαιώνεται η ακρίβεια του περιεχομένου της  ως άνω Πράξης, δεδομένου ότι με ταυτάριθμη πράξη, η οποία έχει εκδοθεί στο όνομά του και τηρείται στο αρχείο του αρμόδιου φορέα, οι ως άνω τίτλοι σπουδών αναγνωρίζονται «συνεκτιμώμενοι ως δίπλωμα ισότιμο προς τα απονεμόμενα από το Ε.Μ.Π., με δυνατότητα αντιστοιχίας προς τα χορηγούμενα από τα Τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. και των άλλων Πολυτεχνικών Σχολών των ελληνικών Α.Ε.Ι.μετά από συμπληρωματική εξέταση σε τρία μαθήματα».

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  8.000 εγγραφές σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ πραγματοποιήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Τι είπε ο Υπουργός Παιδείας για επιτυχόντες ΑΣΕΠ και δικαστικές προσφυγές

Μιλώντας για το θέμα του διορισμού των εκπαιδευτικών στο ραδιόφωνο 24/7 ο ...

Μοιράσου!