Home / Featured / Σταθερό το αίτημα για μη κατάθεση ιατρικών γνωματεύσεων ψυχιάτρου και παθολόγου κάθε χρόνο από αναπληρωτές. 2η δόση επιδόματος ανεργίας

Σταθερό το αίτημα για μη κατάθεση ιατρικών γνωματεύσεων ψυχιάτρου και παθολόγου κάθε χρόνο από αναπληρωτές. 2η δόση επιδόματος ανεργίας

Δημοσιεύτηκε: 8:01 μμ Αύγουστος 24th, 2017  


Οι συνάδελφοι/ισσες που θα προσληφθούν αναπληρωτές, θα πρέπει να προσκομίσουν- μεταξύ των άλλων δικαιολογητικών- πρόσφατες ιατρικές γνωματεύσεις Ψυχίατρου και Παθολόγου πως μπορούν να ασκούν τα διδακτικά τους καθήκοντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ

Η απαίτηση από τις διευθύνσεις να προσκομίζονται κάθε χρόνο, σε αντίθεση με τους μόνιμους συναδέλφους, είναι παράλογη καθώς η αναμονή σε πολλά δημόσια νοσοκομεία σε συνδυασμό με την άμεση κατάθεση, οδηγεί αναγκαστικά σε ιδιώτες ιατρούς με ότι έξοδα και ταλαιπωρία συνεπάγεται αυτό.

Ζητήσαμε να χαρακτηριστούμε ως επαναπροσλαμβανόμενοι για ν’ αποφύγουμε όλη αυτήν τη γραφειοκρατία.

Είναι ένα θέμα για το οποίο είχαμε την υπόσχεση πως θα λυθεί… πέρυσι!

Δυστυχώς φαίνεται να ξεκινάμε με τη γνωστή διαδικασία την οποία όλοι πέρυσι έλεγαν πως είναι εύκολο να αλλάξει και θ’ αλλάξει.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΟ

Καταβολή 2ης δόσης Επιδόματος Ανεργίας

Ενημερώνουμε τους/τις συναδέλφους/ισσες ότι για να τους καταβληθεί η 2η δόση του επιδόματος ανεργίας θα πρέπει να παρουσιαστούν στα υποκαταστήματα του ΟΑΕΔ τις ημερομηνίες που αναγράφονται στο χαρτί που έλαβαν όταν κατέθεσαν τα δικαιολογητικά για το επίδομα.

Με την παρουσία στον ΟΑΕΔ θα λάβετε την απόφαση έγκρισης για το επίδομα και θα δοθεί η εντολή πληρωμής της δεύτερης δόσης.

ΠΑΣΑΔ

Πως γίνεται η τοποθέτηση των αναπληρωτών στα σχολεία


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...