Τελευταία Νέα

Monday, 10/23/17, 03:51Πότε θα ανακοινωθούν οι ειδικότητες που χρειάζονται τα ΔΙΕΚ για τις αιτήσεις εκπαιδευτών. Ενδεικτική λίστα ειδικοτήτων ανά ΔΙΕΚ

Δημοσιεύτηκε:

9:35 μμ Αύγουστος 8th, 2017

Ρεπορταζ xenesglosses.eu

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από φίλους εκπαιδευτές ΔΙΕΚ το ΙΝΕΔΙΒΙΜ με την πρόσκληση ενδιαφέροντος, δεν ανακοίνωσε τις ζητούμενες ειδικότητες ανά ΔΙΕΚ.

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου μας με τις ζητούμενες ειδικότητες των ΔΙΕΚ, με την επισήμανση της σημαντικής αυτής έλλειψης πληροφορηθήκαμε ότι η ΓΓΔΒΜ θα ανακοινώσει τις ειδικότητες ανά ΔΙΕΚ την Παρασκευή 11/8 ή το αργότερο Δευτέρα 14/8.

Να θυμίσουμε ότι η περίοδος αιτήσεων είναι έως 24/8 οπότε υπάρχει χρόνος για την υποβολή αίτησης με γνωστές τις ειδικότητες ανά ΔΙΕΚ.

Συμβουλεύουμε λοιπόν τους εκπαιδευτές να μην βιαστούν.

Σύμφωνα επίσης με ενημέρωση που είχαμε οι ειδικότητες ανά ΔΙΕΚ δεν θα αλλάξουν δραστικά (θα γίνει επικαιροποίηση όμως οπότε ίσως να υπάρξουν μικρές αλλαγές) από τις ειδικότητες ανά ΔΙΕΚ που βρίσκονται δημοσιευμένες παρακάτω:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Απάντηση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Τι έγινε στη Σύσκεψη Συντονισμού σχετικά με την Εκπαίδευση Προσφυγόπουλων και τις Υποστηρικτικές Δομές και οι Δράσεις που αποφασίστηκαν

Σύλλογος Αριστοτέλης Αθήνα, 19-10-2017 Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16/10/2017 η σύσκεψη Συντονισμού που ...

Μοιράσου!