Home / Featured / Πότε θα ανακοινωθούν οι ειδικότητες που χρειάζονται τα ΔΙΕΚ για τις αιτήσεις εκπαιδευτών. Ενδεικτική λίστα ειδικοτήτων ανά ΔΙΕΚ

Πότε θα ανακοινωθούν οι ειδικότητες που χρειάζονται τα ΔΙΕΚ για τις αιτήσεις εκπαιδευτών. Ενδεικτική λίστα ειδικοτήτων ανά ΔΙΕΚ

Δημοσιεύτηκε: 9:35 μμ Αύγουστος 8th, 2017  


Ρεπορταζ xenesglosses.eu

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από φίλους εκπαιδευτές ΔΙΕΚ το ΙΝΕΔΙΒΙΜ με την πρόσκληση ενδιαφέροντος, δεν ανακοίνωσε τις ζητούμενες ειδικότητες ανά ΔΙΕΚ.

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου μας με τις ζητούμενες ειδικότητες των ΔΙΕΚ, με την επισήμανση της σημαντικής αυτής έλλειψης πληροφορηθήκαμε ότι η ΓΓΔΒΜ θα ανακοινώσει τις ειδικότητες ανά ΔΙΕΚ την Παρασκευή 11/8 ή το αργότερο Δευτέρα 14/8.

Να θυμίσουμε ότι η περίοδος αιτήσεων είναι έως 24/8 οπότε υπάρχει χρόνος για την υποβολή αίτησης με γνωστές τις ειδικότητες ανά ΔΙΕΚ.

Συμβουλεύουμε λοιπόν τους εκπαιδευτές να μην βιαστούν.

Σύμφωνα επίσης με ενημέρωση που είχαμε οι ειδικότητες ανά ΔΙΕΚ δεν θα αλλάξουν δραστικά (θα γίνει επικαιροποίηση όμως οπότε ίσως να υπάρξουν μικρές αλλαγές) από τις ειδικότητες ανά ΔΙΕΚ που βρίσκονται δημοσιευμένες παρακάτω:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...