Home / Featured / Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε και γίνε Μηχανολόγος Μηχανικός. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε και γίνε Μηχανολόγος Μηχανικός. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα

Δημοσιεύτηκε: 11:51 πμ Αύγουστος 24th, 2017  


Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε και γίνε Μηχανολόγος Μηχανικός. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

Το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών έχει ως σκοπό να προετοιμάσει νέους μηχανικούς με τις απαραίτητες επιστημονικές – τεχνολογικές γνώσεις, αλλά και πρακτικές ικανότητες, ώστε να είναι σε θέση να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών και επαγγελματικών αναγκών στον τομέα της μηχανολογίας. Οι φοιτητές με τη συμπλήρωση των σπουδών τους και την απόκτηση του πτυχίου από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών θα μπορούν να χρησιμοποιούν και να εφαρμόζουν τις γνώσεις και ικανότητές τους στην κατανόηση και επίλυση σύγχρονων προβλημάτων της βιομηχανίας. Επίσης, θα ενημερωθούν για τις σύγχρονες μεθοδολογίες και τεχνικές σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών και να χρησιμοποιούν σύγχρονα εργαλεία και εξοπλισμό για την επίλυση τεχνικών και επιστημονικών προβλημάτων. Επιπλέον, θα μπορούν να χρησιμοποιούν προηγμένα συστήματα πληροφορικής και εξειδικευμένα πακέτα λογισμικών σχεδίασης, κατασκευαστικής και υπολογιστικής τεχνολογίας και θα είναι σε θέση να διοικούν ένα τμήμα ή μια μονάδα στον ενεργειακό, κατασκευαστικό, βιομηχανικό ή εμπορικό τομέα.

Το πρόγραμμα σπουδών Μηχανολόγου Μηχανικού έχει δύο κατευθύνσεις. Ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε κατεύθυνση ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του. Οι δυο κατευθύνσεις είναι:

  1. Γενική κατεύθυνση Μηχανολόγου Μηχανικού
  2. Μηχανικής Υδρογονανθράκων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή του προγράμματος μπορείτε είτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (www.frederick.edu.gr) είτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Πανεπιστημίου στην Αθήνα στα τηλέφωνα 210-3311288 & 210-3828000.

Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...