Home / Featured / Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε Φαρμακευτική. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Σπούδασε Φαρμακευτική. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

Δημοσιεύτηκε: 11:05 μμ Αύγουστος 28th, 2017  


Σκοπός του Προγράμματος Φαρμακευτικής είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης για την προετοιμασία επαγγελματιών Φαρμακοποιών, επιστημόνων ειδικών στον τομέα φαρμάκων και με ικανότητες να ανταποκριθούν με επιτυχία στον ιδιωτικό τομέα στελεχώνοντας φαρμακεία, νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα υγείας, τη βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών ή στελεχώνοντας κρατικές υπηρεσίες, όπως νοσοκομεία, υπουργεία και άλλους φορείς υγείας. Το Πρόγραμμα προσφέρει το ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να προετοιμάσει τους φοιτητές με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταστούν όχι μόνον ειδικοί για το προϊόν που διακινούν, αλλά και ικανοί να συμβουλεύσουν με υπευθυνότητα και επιστημονική επάρκεια το κοινό για τη χρήση, την ασφάλεια, τις αλληλεπιδράσεις των φαρμάκων με άλλα φάρμακα ή τρόφιμα, για τα δηλητήρια και τα ναρκωτικά. Επιπλέον, οι πτυχιούχοι του Τμήματος αυτού θα είναι ειδικοί σε θέματα σχεδιασμού, ανάπτυξης, παρασκευής, αλλοίωσης, ελέγχου, δράσης και χρήσης φαρμάκων και καλλυντικών. Ακόμη, θα είναι ειδικοί στην ανάπτυξη και εκμετάλλευση της τοπικής χλωρίδας και την αξιοποίησή της από γεωργική, εμπορική και επιστημονική άποψη. Θα είναι αρμόδιοι για την παραλαβή αρωματικών και φυτοφαρμακευτικών προϊόντων και σχετικών πρώτων υλών.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πρακτική εξάσκηση οι φοιτητές θα είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν επιτυχώς τις διαρκείς και ραγδαίες εξελίξεις και αυξανόμενες απαιτήσεις της Φαρμακευτικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Τέλος, θα έχουν τις απαραίτητες ικανότητες να διεξάγουν υψηλού επιπέδου έρευνα και να σκέπτονται μεθοδικά και συνοπτικά, ώστε να προβλέπουν τάσεις στη φαρμακοθεραπευτική, στην καινοτομία, παραγωγή, χρήση και κατάχρηση φαρμάκων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή του προγράμματος μπορείτε είτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (www.frederick.edu.gr) είτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Πανεπιστημίου στην Αθήνα στα τηλέφωνα 210-3311288 & 210-3828000.

Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...