Home / HEADER-NEWS / Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στηρίζει την 25η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στηρίζει την 25η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

Δημοσιεύτηκε: 5:47 μμ Αύγουστος 29th, 2017  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/08/2017

TO ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ 25ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕΤΕ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετείχε ως υποστηρικτής στην 25η Γενική Τακτική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η ανοιχτή συνεδρίαση έλαβε χώρα στο Electra Metropolis Athens παρουσία 400 περίπου επιχειρήσεων, ενώ η κλειστή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη συμμετοχή 1.500 περίπου προσκεκλημένων από τον ευρύτερο πολιτικό, επιχειρηματικό και τουριστικό χώρο.

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του ΣΕΤΕ, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο με ατζέντα την πορεία του Ελληνικού Τουρισμού, καθώς και τη διαμόρφωση θέσεων και προτάσεων τουριστικής πολιτικής.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, οι άρτια εκπαιδευμένοι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού βοήθησαν στη διοργάνωση της συνέλευσης, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε καίριες λειτουργικές θέσεις όπως η υποδοχή και εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων, η προετοιμασία των αιθουσών και του υλικού της συνέλευσης. Η εκδήλωση αποτέλεσε για τους φοιτητές μια μοναδική εμπειρία και ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και βραβευμένη ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2016 & 2017. Προσφέρει προπτυχιακά (bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (masters) σε σύγχρονες ειδικότητες με ζήτηση στην τουριστική αγορά εργασίας.

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...