Home / Featured / Α φάση προσλήψεων – Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς αναπληρωτές μουσικούς τα σχολεία;

Α φάση προσλήψεων – Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς αναπληρωτές μουσικούς τα σχολεία;

Δημοσιεύτηκε: 8:21 πμ Αύγουστος 30th, 2017  


Ρεπορτάζ xenesglosses.eu

Όπως είχαμε γράψει μετράει αντίστροφα ο χρόνος για τους μουσικούς αφού βλέπουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το υπουργείο να αδιαφορεί για τις ειδικότητες τους.

Έτσι σήμερα 30/8 είναι η τελευταία ημέρα που μπορεί το Υπουργείο, αν αναρτήσει πίνακες, να προσλάβει ΚΑΙ μουσικούς στις 5/9 μέσα σε ένα ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα.

Αν αναρτήσει πίνακες, σήμερα 30/8/2017 και δώσει 5 ημέρες για δήλωση περιοχών, τότε θα προλάβει την ημερομηνία της 4/9 που οι διευθύνσεις σύμφωνα με την εγκύκλιο προγραμματισμού πρέπει να δηλώσουν κενά στο σύστημα για να γίνουν οι προσλήψεις Α φάσης στις 5/9.

Αν παρέλθει και η 30/8 και δεν βγουν πίνακες και εγκύκλιος για δήλωση περιοχών, τότε οι μουσικοί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν θα δουν προσλήψεις στην Α φάση με ότι αυτό συνεπάγεται για την κάλυψη των κενών από τις διευθύνσεις (συμπλήρωση ωραρίου).

Ελπίζουμε σήμερα το υπουργείο να ανταποκριθεί στο αίτημα των εκπαιδευτικών μουσικής για ίση μεταχείριση στις προσλήψεις, να αναρτήσει πίνακες και να «ανοίξει» το ΟΠΣΥΔ για δήλωση περιοχών από τους μουσικούς.  


 

Ένα σχόλιο

  1. ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...