Τελευταία Νέα

Saturday, 03/17/18, 09:30Ελάχιστες ημέρες θα έχουν για να δηλώσουν περιοχές πάνω από 100.000 αναπληρωτές που έκαναν αίτηση

Δημοσιεύτηκε:

8:37 πμ Αύγουστος 15th, 2017

Ελάχιστο χρονικό περιθώριο θα έχουν οι πάνω από 100.000 εκπαιδευτικοί που έκαναν αίτηση αναπληρωτή για το σχολικό έτος 2017-18, να δηλώσουν περιοχές. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το ΟΠΣΥΔ κατά τις πρώτες ώρες θα έχει πολύ φόρτο λειτουργίας και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να το κρατήσουν σταθερό για να μην έχουν πρόβλημα οι εκπαιδευτικοί κατά τη διαδικασία δήλωσης περιοχών.

Ενημέρωση ΠΑΣΑΔ

Συνάδελφοι, μετά και από την σημερινή μας επικοινωνία με παράγοντες του Υπουργείου, ρεαλιστικά αποτιμώντας τα δεδομένα (άδειες υπαλλήλων, Β αποσπάσεις κλπ) πίνακες και αιτήσεις προσδιορίζονται για το διάστημα 23 έως 25 Αυγούστου.

Το πιθανότερο είναι πως θα βγουν ταυτόχρονα (η εγκύκλιος των αιτήσεων είναι σχεδόν έτοιμη, οι πίνακες της πρωτοβάθμιας το ίδιο) με το χρονικό όριο των αιτήσεων να λήγει στις 29 ή 30/8 (5 ημερολογιακές ημέρες).

Το μείζον πλέον για εμάς δεν είναι πότε θα γίνει η παραπάνω διαδικασία, η οποία θεωρούμε πως καθυστέρησε αδικαιολόγητα, αλλά το πόσοι συνάδελφοι θ’ απορροφηθούν σ’ αυτήν.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Άλλαξε το Δ.Σ. της ΠΕΚΑΔΕ. Δείτε το νέο Δ.Σ.
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ραντεβού στις 22 και 30 Μαρτίου στο… γνωστό σημείο….

Ραντεβού στους δρόμους με πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 22 και 30 Μαρτίου έδωσαν ...

Μοιράσου!