Τελευταία Νέα

Monday, 10/23/17, 03:55Από Σεπτέμβρη η διαδικασία επιλογής Σχολικών Συμβούλων. Πριν τα Χριστούγεννα οι νέοι Σχολικοί Σύμβουλοι

Δημοσιεύτηκε:

7:00 μμ Αύγουστος 12th, 2017

Σύμφωνα με την πληροφόρηση από Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, που λειτουργεί ως ερευνητής δημοσιογράφος, από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την επιλογή των νέων Σχολικών Συμβούλων και θα ολοκληρωθούν πριν τα Χριστούγεννα.

Ο εν λόγω Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης έστειλε ενημερωτικό σημείωμα προς τους Σχολικούς Συμβούλους της περιφέρειάς του, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει:

«“Με την ευκαιρία, σας ενημερώνω, ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το ΥΠΠΕΘ, η επιλογή των νέων σχολικών συμβούλων θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2017».

Νέα ήθη νέες διαδικασίες….

Μέχρι τώρα την ενημέρωση την έστελνε το Υπουργείο…

Σε λίγο θα ενημερώνει τους πάντες ο καθένας…

κ. Γαβρόγλου μήπως έχουμε άδικο;

Ας τα αφήσουμε αυτά… Πάντως το σίγουρο είναι ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ασχολείται με αυτό το θέμα των νέων Σχολικών Συμβούλων με βασικό της μπούσουλα την πρόταση της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ΑΔΙΠΔΕ).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Περιμένουμε τις προσλήψεις στην Παράλληλη. Στις 6.246 οι προσλήψεις εκπαιδευτικών
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Τι έγινε στη Σύσκεψη Συντονισμού σχετικά με την Εκπαίδευση Προσφυγόπουλων και τις Υποστηρικτικές Δομές και οι Δράσεις που αποφασίστηκαν

Σύλλογος Αριστοτέλης Αθήνα, 19-10-2017 Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16/10/2017 η σύσκεψη Συντονισμού που ...

Μοιράσου!