Τελευταία Νέα

Saturday, 05/26/18, 07:12Από Σεπτέμβρη η διαδικασία επιλογής Σχολικών Συμβούλων. Πριν τα Χριστούγεννα οι νέοι Σχολικοί Σύμβουλοι

Δημοσιεύτηκε:

7:00 μμ Αύγουστος 12th, 2017

Σύμφωνα με την πληροφόρηση από Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, που λειτουργεί ως ερευνητής δημοσιογράφος, από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την επιλογή των νέων Σχολικών Συμβούλων και θα ολοκληρωθούν πριν τα Χριστούγεννα.

Ο εν λόγω Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης έστειλε ενημερωτικό σημείωμα προς τους Σχολικούς Συμβούλους της περιφέρειάς του, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει:

«“Με την ευκαιρία, σας ενημερώνω, ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το ΥΠΠΕΘ, η επιλογή των νέων σχολικών συμβούλων θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2017».

Νέα ήθη νέες διαδικασίες….

Μέχρι τώρα την ενημέρωση την έστελνε το Υπουργείο…

Σε λίγο θα ενημερώνει τους πάντες ο καθένας…

κ. Γαβρόγλου μήπως έχουμε άδικο;

Ας τα αφήσουμε αυτά… Πάντως το σίγουρο είναι ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ασχολείται με αυτό το θέμα των νέων Σχολικών Συμβούλων με βασικό της μπούσουλα την πρόταση της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ΑΔΙΠΔΕ).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  ΟΛΜΕ: Όλες και όλοι απεργούμε στις 30/5
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Δυνατότητα εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης  (ν. 4369/2016) των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας

Δυνατότητα εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης  (ν. 4369/2016) των ...

Μοιράσου!