Home / Featured / Αναπληρωτές και εργασία στα ΣΔΕ. Τι πρέπει να προσέξουν όσοι καταθέσουν αιτήσεις

Αναπληρωτές και εργασία στα ΣΔΕ. Τι πρέπει να προσέξουν όσοι καταθέσουν αιτήσεις

Δημοσιεύτηκε: 9:30 μμ Αύγουστος 8th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Με αφορμή την έναρξη της διαδικασίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τα ΣΔΕ το xenesglosses.eu με βάση την εγκύκλιο παρουσιάζει κάποια βασικά που θα πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφέρομενοι. Συνιστούμε στις αναγνώστες μας να μελετήσουν προσεκτικά την προκήρυξη

Διαβάστε την πρόσκληση στο σχετικό μας άρθρο

Τι δηλώνουν οι ενδιαφερόμενοι:

Οι ενδιαφερόμενοι στην αίτησή τους θα δηλώσουν :
-μία μόνο Περιφέρεια
και
– ένα μόνο γνωστικό αντικείμενο
– από 1 έως 11 ΣΔΕ ή εκτός έδρας τμήματα της ίδιας Περιφέρειας, με σειρά προτίμησης
-το μέγιστο αριθμό διδακτικών ωρών την εβδομάδα που επιθυμούν να τους ανατεθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο Γ.
Ανώτατο όριο ωρών:
Ανώτατο όριο διδακτικών ωρών για το εκπαιδευτικό προσωπικό ορίζονται οι είκοσι (20) διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως συνολικά. Για το εκπαιδευτικό προσωπικό με δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα ή
με πλήρη απασχόληση στο δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο τομέα, Ν.Π.Δ.Δ., ΔΕΚΟ, Ν.Π.Ι.Δ. (σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις άρθρο 31 του ν. 3528/2007 και τις αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς) ή στον ιδιωτικό τομέα, ανώτατο όριο διδακτικών ωρών ορίζονται οι δέκα (10) διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως.
Η αίτηση θα διατίθεται από την ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (www.inedivim.gr), και θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://mis.inedivim.gr. Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική μορφή και επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης.
Επεξεργασία αίτησης:
Οι υποψήφιοι μπορούν να επεξεργασθούν όσες φορές απαιτείται την ηλεκτρονική τους αίτηση μέχρι και την καταληκτική η μερομηνία υποβολής της αίτησης, επιλέγοντας ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. Κατόπιν θα πρέπει να κάνουν ΥΠΟΒΟΛΗ για να οριστικοποιήσουν την ηλεκτρονική τους αίτηση, να λάβουν αρ. πρωτ. και στη συνέχεια να επιλέξουν ΕΚΤΥΠΩΣΗ για να εκτυπώσουν την ηλεκτρονική αίτηση. Εφόσον κάποιος υποψήφιος έχει κάνει οποιοδήποτε λάθος στην υποβληθείσα αίτησή του έχει τη δυνατότητα τροποποιήσεων επιλέγοντας ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ και πρέπει να υποβάλει και να εκτυπώσει εκ νέου την ηλεκτρονική αίτηση του, πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων. Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω (ηλεκτρονική) μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή fax, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.
Αναπληρωτές και ΣΔΕ:
Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στην Α/θμια ή στη Β/θμια Εκπαίδευση, υποχρεούνται να προσκομίσουν την άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή από την εργασία τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του ν. 3528/2007 εντός δύο εβδομάδων από την απόφαση του Δ.Σ. του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργο.
Πόσες μέρες έχει περιθώριο κάποιος να αναλάβει υπηρεσία:
Στην περίπτωση που το ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό δεν αναλάβει υπηρεσία στο ΣΔΕ ή στο εκτός έδρας τμήμα εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών μετά την απόφαση του Δ.Σ. του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, η απουσία του εκλαμβάνεται ως άρνηση και καλείται ο επόμενος στη λίστα του οριστικού πίνακα επιτυχόντων.
Πότε αποκλείεται κάποιος:
Για την εύρυθμη λειτουργία του έργου αποκλείεται για το επόμενο σχολικό έτος από τη διαδικασία επιλογής, υποψήφιος ο οποίος προσλήφθηκε σε ΣΔΕ ή σε εκτός έδρας τμήμα και αποχώρησε οικειοθελώς κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους για οποιονδήποτε λόγο, πλην των:
α)περιπτώσεων κύησης-λοχείας και
β) αποδεδειγμένης ασθένειας του ιδίου ή του/της συζύγου του και των προσώπων Α ́ βαθμού συγγενείας του.
Ποιοι δεν έχουν δικαίωμα εργασίας στα ΣΔΕ:
Τα μέλη των ομάδων έργου του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙΜ δεν δικαιούνται να εργάζονται ως εκπαιδευτικό προσωπικό στα ΣΔΕ.
Μπορώ να επιλέξω με Β ανάθεση κάποιο διδακτικό αντικείμενο ποιος προηγείται;
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην πρόσκληση:
Οι υποψήφιοι θα καταταχθούν σε δύο (2) αξιολογικούς πίνακες κατάταξης (σε πιστοποιημένους
και εγγεγραμμένους εκπαιδευτές στα μητρώα εκπαιδευτών ενηλίκων και σε μη πιστοποιημένους εκπαιδευτές ενηλίκων) ανά Περιφέρεια και γνωστικό αντικείμενο. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι και στους δύο πίνακες θα καταταγούν με προτεραιότητα ως εξής:
α) οι υποψήφιοι Α’ Ανάθεσης, β) οι υποψήφιοι Β’ Ανάθεσης και γ) οι υποψήφιοι Δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι.

 

Ένα σχόλιο

  1. Δλδ αν εχει καποιος Α αναθεση προηγειται απο αυτον που εχει Β εστω κ αν ο πρωτος δεν ειναι πιστοποιημενος???ενω ο δευτερος ειναι?

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...