Home / Featured / Ρευστή ακόμα η ημερομηνία δηλώσεων περιοχών αναπληρωτών

Ρευστή ακόμα η ημερομηνία δηλώσεων περιοχών αναπληρωτών

Δημοσιεύτηκε: 11:54 μμ Ιούλιος 7th, 2017  


Σε επικοινωνία που είχε σήμερα ο ΠΣΑΕΠ με το Υπουργείο Παιδείας ενημερωθήκαμε ότι είναι ρευστή η ημερομηνία των δηλώσεων περιοχών των αναπληρωτών.
Ο αρχικός σχεδιασμός, όπως είχαμε ενημερώσει ήταν για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Όμως το γεγονός ότι σε αρκετούς αναπληρωτές αλλάζουν τα δεδομένα ή οι επιθυμίες τους, όταν η δήλωση περιοχών γίνεται πολύ νωρίς, μέχρι την πρόσληψή τους, προσανατολίζει το Υπουργείο οι δηλώσεις περιοχών να γίνουν αργότερα.
Υπάρχει λοιπόν η άποψη από το υπουργείο πως οι δηλώσεις μπορούν να γίνουν και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, ώστε οι αναπληρωτές να έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Βέβαια μια παρέμβαση του Υπουργού μπορεί να αλλάξει τα παραπάνω δεδομένα.
Τονίζουμε ότι η ημερομηνία δήλωσης περιοχών ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ τον προγραμματισμό των προσλήψεων όπου η α’ φάση αναμένεται, όπως πρώτοι έχουμε ενημερώσει, για τις 05/09.
Επίσης επιβεβαιώνεται η παλαιότερη ενημέρωση του ΠΣΑΕΠ σε ότι αφορά τη δήλωση περιοχών των ΔΥΕΠ, όπου αυτή τη στιγμή γίνονται μικροαλλαγές στο σύστημα του OPSYD, ώστε να δηλώνουν από την αρχή οι αναπληρωτές αν επιθυμούν πρόσληψη ή όχι στις ΔΥΕΠ επιλέγοντας περιοχές (πχ Γ’ Αθηνών) και όχι το όνομα της δομής (πχ Σκαραμαγκά)
Τέλος, σε ότι αφορά τους οριστικούς πίνακες υπάρχει άγνοια από το Υπουργείο για την ημερομηνία ανάρτησής τους, καθώς είναι κάτι το οποίο το χειρίζεται αποκλειστικά ο ΑΣΕΠ.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...