Home / Featured / Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στα αντικείμενα των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στα αντικείμενα των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία

Δημοσιεύτηκε: 10:43 μμ Ιούλιος 17th, 2017  


Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στα αντικείμενα των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, για το σχολικό έτος 2017-2018, σύμφωνα με την αριθμ. 140127/Ε2/1-9-2016 υ.α. (ΦΕΚ 2844 Β΄).» 

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο της κάλυψης των αναγκών σε εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν εντάσσεται σε εκπαιδευτικό κλάδο, για την διδασκαλία των, κατά περίπτωση, αντικειμένων στις κατευθύνσεις Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού των Καλλιτεχνικών Σχολείων και ειδικότερα:

α) Κατεύθυνση Θεάτρου – Κινηματογράφου • Για το μάθημα «Κίνηση – Χορός» • Για το μάθημα «Κινηματογράφου» 
β) Κατεύθυνση Χορού • Για το μάθημα Κλασικού Χορού • Για το μάθημα Σύγχρονου Χορού • Για το μάθημα «Κίνηση – Χορός» 

καλεί τους ενδιαφερόμενους, εφόσον επιθυμούν να προσληφθούν, με ωριαία αντιμισθία [έως οκτώ (8) ώρες εβδομαδιαίως ή και πέραν αυτών στην περίπτωση που, μέχρι την διενέργεια της πρώτης φάσης προσλήψεων, ο αριθμός των ωρών εβδομαδιαίας απασχόλησης καθοριστεί διαφορετικά σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 10 του ν. 4452/2017 (ΦΕΚ 17 Α΄)] στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια με Λ.Τ. Γέρακα, Αμπελοκήπων – Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης και στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια Περιστερίου και Κερατσινίου-Δραπετσώνας, για το σχολικό έτος 2017-2018, να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψή τους στα παραπάνω Σχολεία, ως εξειδικευμένοι στα αντικείμενα του Κινηματογράφου, Κίνησης – Χορού , Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2016 στις 23.30, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Δικτυακής Πύλης e-IEP – Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αιτήσεων, Διαχείρισης Προσωπικού και Συνεργατών Ι.Ε.Π. – (https://iep.edu.gr/services/mitroo), η οποία περιέχει με τυποποιημένο τρόπο τα απαιτούμενα στοιχεία και επέχει για τον αιτούντα θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 σε ό, τι αφορά τα στοιχεία που δηλώνονται. Οι νέοι υποψήφιοι, πριν από την υποβολή αίτησης για ένταξη στους οικείους πίνακες ωρομισθίων Καλλιτεχνικών Σχολείων, θα πρέπει να εγγραφούν στην, ως άνω, ιστοσελίδα, ώστε να αποκτήσουν «όνομα χρήστη» και «κωδικό πρόσβασης» στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της, και ακολούθως να δημιουργήσουν τον προσωπικό φάκελο προσόντων (portfolio) σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ. 140127/Ε2/1-9-2016 (ΦΕΚ 2844/τ.Β΄/7-9-2016, ΑΔΑ: 6Π5Μ4653ΠΣ-ΦΨΜ) υ.α. με θέμα «Ορισμός κριτηρίων επιλογής για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στις κατευθύνσεις του Θεάτρου − Κινηματογράφου και Χορού.».

Στους ήδη εγγεγραμμένους υποψηφίους παρέχεται η δυνατότητα συμπλήρωσης/τροποποίησης, κατά τα ανωτέρω, των ήδη υπαρχόντων φακέλων (portfolio).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΥΚΛΙΟ 11 ΣΕΛΙΔΩΝ

https://fresh-education.blogspot.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...