ΠΕΑΔ – Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και ψήφισμα

Δημοσιεύτηκε:

4:27 μμ Ιούλιος 17th, 2017

Η Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας (Π.Ε.Α.Δ.) καλεί τα μέλη της και όσους επιθυμούν να εγγραφούν στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 και ώρα 17.00’ – 20.00’ στα Γραφεία της Ο.Λ.Μ.Ε. στο Σύνταγμα (Κορνάρου 2 & Ερμού, 6ος όροφος) με θέματα:

  1. ενημέρωση σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τους συναδέλφους αναπληρωτές
  2. εγγραφή νέων μελών

Η παρουσία των συναδέλφων είναι απαραίτητη προκειμένου να στηρίξουμε την κοινή προσπάθεια για τη δικαίωση των πάγιων αιτημάτων του κλάδου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

………………………………………………………………………………………………………..

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΑΔ

“Το καθεστώς των αναπληρωτών καθηγητών και δασκάλων είναι ένα απαράδεκτο καθεστώς. Οι συμβάσεις δεν συνάδουν με συμβάσεις ανθρώπων που είναι αφοσιωμένοι, όπως είναι οι περισσότεροι απ’ αυτούς τους ανθρώπους, στο εκπαιδευτικό έργο και θα πρέπει πράγματι να έχουν αξιοπρεπέστερες συμβάσεις και βεβαίως να ανοίξει ο δρόμος για τους μόνιμους διορισμούς”. Κ. Γαβρόγλου, Υπουργός Παιδείας στη Βουλή, στις 12/6/2017.
Ζητάμε επιτέλους να μπει ένα τέλος στο απαράδεκτο, όπως ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας το χαρακτηρίζει, καθεστώς των αναπληρωτών καθηγητών, δασκάλων και νηπιαγωγών, που δουλεύουν στα δημόσια σχολεία της χώρας από το 2010 μέχρι σήμερα!
Ζητάμε τον τερματισμό της εργασιακής ομηρείας για όλους όσοι προσφέρουν υπηρεσία χρόνια τώρα στο ύψιστο δημόσιο αγαθό της εκπαίδευσης!
Ζητάμε άμεσα μόνιμους διορισμούς στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ανακοινοποίηση στο ορθό Οριστικών πινάκων Αξιολόγησης των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Αιγάλεω, Καλαμακίου, Ηρακλείου Αττικής, Παλλήνης, Πειραιά, Ρόδου, Χίου, Πύργου, Λακκιάς 2ης Θεσσαλονίκης, Ωραιοκάστρου, Αλεξανδρούπολης
          

     

Ένα σχόλιο

  1. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

    Για τον ΑΣΕΠ δεν ψελλίζετε κάτι. Γιατί;

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Sorry. No data so far.

Sorry. No data so far.

Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Μήπως ήρθε η ώρα να σπουδάσετε Μετάφραση;

Μήπως ήρθε η ώρα να σπουδάσετε Μετάφραση; Λατρεύετε τις ξένες γλώσσες και ...

Μοιράσου!