Home / Featured / Κύπρος – Λήγει τη Δευτέρα 31 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις Εξετάσεις του Νέου Συστήματος Διορισμών

Κύπρος – Λήγει τη Δευτέρα 31 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις Εξετάσεις του Νέου Συστήματος Διορισμών

Δημοσιεύτηκε: 9:44 μμ Ιούλιος 29th, 2017  


Η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ) υπενθυμίζει σε όσους υποψηφίους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (ΕΕΥ) για συμμετοχή στις εξετάσεις του Νέου Συστήματος Διορισμών στην Εκπαίδευση, ότι για να μπορούν να παρακαθίσουν στις εν λόγω εξετάσεις το Νοέμβριο του 2017, θα πρέπει επιπλέον της αίτησης προς την ΕΕΥ, να υποβάλουν αίτηση στην Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Η υποβολή αιτήσεων, που άρχισε στις 18 Ιουλίου 2017, λήγει τη Δευτέρα στις 31 Ιουλίου 2017 στις 14:00.  Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.

H πληρωμή των τελών για συμμετοχή στις εξετάσεις θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 4 Αυγούστου 2017 και ώρα 14:00, σύμφωνα με τις διαδικασίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί και δημοσιεύτηκαν στη σχετική ανακοίνωση, ημερομηνίας 12/7/2017 (https://diorisimoi.moec.gov.cy).

Διευκρινίζεται ότι η εν λόγω υπενθύμιση απευθύνεται στους υποψηφίους, των οποίων οι  ειδικότητες βρίσκονται στον κατάλογο των εξετάσεων του 2017 και οι οποίοι δεν έχουν ακόμα υποβάλει αίτηση στην Υπηρεσία Εξετάσεων.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού υπενθυμίζει, επίσης, ότι για σκοπούς καλύτερης εξυπηρέτησης των υποψηφίων για το Νέο Σύστημα Διορισμών λειτουργεί ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης με αριθμό 80008844, με στόχο την παροχή διευκρινίσεων και καθοδήγησης προς τους υποψηφίους σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων.   Η γραμμή υποστήριξης λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 4/8/2017 (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 8:30π.μ. μέχρι τις 3:30 μ.μ.  Επιπρόσθετα, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Εξετάσεων και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο drsm-help@schools.ac.cy.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...