Home / Featured / Ξεπάγωμα μισθολογικής εξέλιξης με κλοπή μισθολογικού κλιμακίου

Ξεπάγωμα μισθολογικής εξέλιξης με κλοπή μισθολογικού κλιμακίου

Δημοσιεύτηκε: 10:28 μμ Ιούλιος 27th, 2017  


O Δημήτρης Μπράτης σχολιάζει:

«Ξεπάγωμα» μισθολογικής εξέλιξης Δ.Υ

Σύμφωνα με τον Ν4354/15-μισθολόγιο των Δ.Υ.-η μισθολογική εξέλιξη των Δ.Υ. ξεπαγώνει από 1-1-18 και πάλι. Σύμφωνα με το άρθρο 26 παρ.2 του ίδιου νόμου η μισθολογική εξέλιξη των Δ.Υ.έχει ανασταλεί από 1-1-16 μέχρι 31-12-17,για μια διετία δηλαδή.

Από 1-1-18 συνεχίζεται και πάλι η μισθολογική εξέλιξη ,για την οποία λαμβάνεται υπόψη και ο πλεονάζων χρόνος που είχε κατά την προηγούμενη κατάταξη στις 31-12-15 ο υπάλληλος,αλλά ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ Η ΔΙΕΤΙΑ 16-18, η οποία χάνεται, ως προϋπηρεσία, για τη μισθολογική εξέλιξη. Ουσιαστικά ένα μισθολογικό κλιμάκιο πηγαίνει κι αυτό στη μαύρη τρύπα του χρέους.

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΛΟΠΗ ΔΗΛΑΔΗ.

Υπενθυμίζω ότι τα μισθολογικά κλιμάκια των ΔΥ είναι 19 και η εξέλιξη γίνεται ανά διετία για τους ΠΕ και ΤΕ υπαλλήλους και ανά τριετία για τους Υ.Ε και Δ.Ε .

Επίσης, όσοι έχουν λάβει μεταπτυχιακά, που δεν πρόλαβαν να τα αναγνωρίσουν, για τη μισθολογική εξέλιξη, από 1-1-18 θα υπολογισθούν και όσοι τα κατέχουν προωθούνται κατά δύο Μ.Κ. Όσοι κατέχουν διδακτορικά προωθούνται κατά 6 Μ.Κ.

Όλα αυτά ισχύουν μέχρι σήμερα και εφόσον,φυσικά, η κυβέρνηση δεν προχωρήσει σε νέα νομοθετική ρύθμιση για συνέχιση του παγώματος της μισθολογικής εξέλιξης των Δ.Υ.και μετά την 1-1-18.

Πάντως οι ολομέτωπες επιθέσεις κατά των εργαζομένων στο δημόσιο,τις τελευταίες μέρες,καθόλου τυχαίες δεν είναι.

Σημείωση xenesglosses.eu:

Πολλές αποφάσεις λίγο πριν την εφαρμογή τους (ιδιαίτερα αν έχουν δημοσιονομικό κόστος για την κυβέρνηση) επικαιροποιούνται λίγο πριν την έναρξη εφαρμογής και παίρνουν νέα περίοδο ισχύος… ελπίζουμε να μην συμβεί και σε αυτή τη περίπτωση.


 

2 Σχόλια

  1. ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

    ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

  2. ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΣΕ ΨΥΓΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ »ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ». ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΟΛΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ! ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...