Home / HEADER-NEWS / Δύο Λύκεια και ένα Γυμνάσιο (με συνολικά 9 κτίρια) κρίθηκαν προσωρινά ακατάλληλα στην Κω

Δύο Λύκεια και ένα Γυμνάσιο (με συνολικά 9 κτίρια) κρίθηκαν προσωρινά ακατάλληλα στην Κω

Δημοσιεύτηκε: 6:08 μμ Ιούλιος 24th, 2017  


Σε συνεννόηση και συντονισμό με την Πρόεδρο της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. Ιωάννα Κοντούλη και με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, τα τεχνικά κλιμάκια της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. διενήργησαν τους απαιτούμενους ελέγχους στα σχολεία της πόλης της Κω και του Ζηπαρίου.

Συνολικά ελέγχθηκαν οκτώ (8) Δημοτικά Σχολεία, έξι (6) Νηπιαγωγεία, τρία (3) Γυμνάσια, δυο (2) Λύκεια, ένα (1) ΕΠΑΛ-ΙΕΚ και τρεις (3) Παιδικοί Σταθμοί που αντιστοιχούν σε εβδομήντα έξι (76) στατικά ανεξάρτητα κτίρια.

Εντοπίστηκαν σαράντα επτά (47) κτίρια τα οποία κρίθηκαν ως κατάλληλα, είκοσι (20) κτίρια τα οποία κρίθηκαν ως κατάλληλα τα οποία χρήζουν επισκευών και εννέα (9) κτίρια τα οποία κρίθηκαν ως προσωρινώς ακατάλληλα.

Ειδικότερα σε ότι αφορά στα εννέα (9) προσωρινώς ακατάλληλα κτίρια, αυτά βρίσκονται στο 1ο Λύκειο Κω, στο 2 Λύκειο Κω και στο 1ο Γυμνάσιο Κω.

Στο νησί παραμένει ο μεγαλύτερος όγκος των μηχανικών-ελεγκτών της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. τα οποία θα ολοκληρώσουν έως την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, τους ελέγχους σε όλα τα σχολικά κτίρια του νησιού ενώ θα συνδράμουν στο έργο των τοπικών Αρχών και των Υπηρεσιών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

  • Δύο στα δύο λύκεια που ελέγχθηκαν, κτίρια τους κρίθηκαν προσωρινά ακατάλληλα.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...