Home / Featured / Δεν εκδόθηκε η σχετική εγκύκλιος για την υποβολή αιτήματος γα μόνιμους διορισμούς και προσλήψεις έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού

Δεν εκδόθηκε η σχετική εγκύκλιος για την υποβολή αιτήματος γα μόνιμους διορισμούς και προσλήψεις έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού

Δημοσιεύτηκε: 11:54 μμ Ιούλιος 25th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Για το σχολικό έτος 2017-18 δεν έχει εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος για την υποβολή αιτήματος για μόνιμους διορισμούς και προσλήψεις έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού και δεν έχει υποβληθεί αίτημα προς τα αρμόδια υπουργεία.

Αυτό αναφέρει ο Υπουργός Παιδείας σε γραπτή του απάντηση στη Βουλή μετά από σχετική ερώτηση.

Στην ίδια γραπτή απάντηση παρουσιάζεται η διαδικασία διορισμών σύμφωνα με την οποία πραγματοποιούνται κατόπιν έγκρισης από την αρμόδια επιτροπή του άρθρου 2 παρ.1 της ΠΥΣ 33/2006 στο πλαίσιο των ισχυουσών δημοσιονομικών περιορισμών του πρώτου εδαφίου της παρ.1 του άρθρου 11 του Ν.3833/2010, όπως ισχύει.

Η κατανομή των εκάστοτε εγκεκριμένων θέσεων κατά κλάδο/ειδικότητα και βαθμίδα γίνεται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας για την έκδοση της οποίας λαμβάνονται υπόψη οι καταγεγραμμένες ανάγκες σε μόνιμο προσωπικό  όπως αυτές προκύπτουν μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών διαχείρισης του ήδη υπηρετούντος εκπαιδευτικού προσωπικού (μεταθέσεις – αποσπάσεις).

Επίσης, κατόπιν εγκυκλίου που εκδίδεται στο πλαίσιο της διάταξης του άρθρου 11 του Ν. 3528/2007 από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού, βάσει των αιτημάτων των υπηρεσιών και των φορέων του Υπουργείου Παιδείας, αποστέλλει στο Υπουργείο Οικονομικών και στο ΑΣΕΠ, το συνολικό αίτημα προκειμένου να εκδοθεί εγκριτική απόφαση της Επιτροπής της ΠΥΣ 33/2006 (άρθρο 2 παρ.1).

Όπως γράφουμε πιο πάνω ο Υπουργός αναφέρει ότι για το σχολικό έτος 2017-18 δεν έχει εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...