Home / HEADER-NEWS / Τα «Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών» ευχαριστούν και ενημερώνουν για τα αποτελέσματα των εκλογών

Τα «Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών» ευχαριστούν και ενημερώνουν για τα αποτελέσματα των εκλογών

Δημοσιεύτηκε: 12:24 μμ Ιούνιος 11th, 2017  


www.ekpaideutikareumata.gr

proodeutikareumata@gmail.com

www.facebook.com/reumata

10-6–2017

Τα «Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών» ευχαριστούν όλους εσάς που συμπορεύεστε μαζί μας και στηρίζετε την προσπάθειά μας – Αποτελέσματα Εκλογών

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Τα «Προοδευτικά Ρεύματα Εκπαιδευτικών» ευχαριστούν όλους εσάς που τα τελευταία δύο χρόνια, από την ίδρυση της παράταξής μας,  συμπορεύεστε μαζί μας και στηρίζετε την προσπάθειά μας κτίζοντας σιγά σιγά το κοινό μας όραμα, να δημιουργηθεί, δηλαδή, σταδιακά ένα ισχυρό προοδευτικό, δημοκρατικό, συνδικαλιστικό ρεύμα, στην υπηρεσία του μαχόμενου εκπαιδευτικού της τάξης απέναντι στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές και ενάντια στο υπάρχον συνδικαλιστικό κατεστημένο, που υπηρετεί κομματικές και προσωπικές σκοπιμότητες και μηχανισμούς.

Οι εκλογές της Τετάρτης 7 Ιούνη 2017  εκλογής αντιπροσώπων για την 86η και 87η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε., οι μαζικότερες στην ιστορία του Συλλόγου από πλευράς συμμετοχής των συναδέλφων,   έδωσαν ένα ισχυρό  μήνυμα για ένα ελπιδοφόρο και διαφορετικό αύριο, το οποίο θα εκφράζει τις ανάγκες και τις προσδοκίες όλων μας, για δημοκρατία, ισότητα, διαφάνεια, αποτελεσματικότητα. Η πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τις άλλες επτά παρατάξεις και η εκλογή τριών αντιπροσώπων μας  δίνουν τη  δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την αλλαγή  των παγιωμένων νοοτροπιών και αντιλήψεων στο συνδικαλισμό. Να είστε σίγουροι ότι η ψήφος σας  θα επενδυθεί στους αγώνες που έρχονται για μια καλύτερη παιδεία. Να είστε σίγουροι  ότι οι αντιπρόσωποί μας θα μεταφέρουν όλες τις θέσεις μας και  τη δική σας φωνή στη Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Ελπίζουμε πως οι  ιδέες, τα οράματα και οι προτάσεις της παράταξής μας, θα δώσουν την ευκαιρία σε περισσότερους συναδέλφους, που τα τελευταία χρόνια αισθάνονται προδομένοι από το συνδικαλισμό, να εμπιστευτούν την παράταξή μας και όλοι μαζί ενωμένοι να διαμορφώσουμε ένα νέο συνδικαλιστικό τοπίο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να αντιστέκεται αποτελεσματικά και αγωνιστικά στις αντιεκπαιδευτικές και αυταρχικές πολιτικές.

Τέλος, ευχαριστούμε  όλους τους υποψηφίους μας για τη συμμετοχή τους και τη συμβολή τους στην νίκη και στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στην εκπαίδευση και στο συνδικαλισμό.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΛΜΟΥΖΟ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 86Η ΚΑΙ 87Η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. (7-6-2017)

Ψήφισαν : 780

Άκυρα Λευκά : 78

Έγκυρα : 702

Έλαβαν :

  ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΨΗΦΟΙ ΕΔΡΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ
1 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ 208 3 29,62 %
2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΠΑΜΕ) 155 2 22,07 %
3 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΚΙΝΗΣΕΙΣ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ  Π.Ε. 84 1 11,96 %
4 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 75 1 10,68 %
5 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 62 1 8,83 %
6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 46 6.55 %
7 ΕΡΑ 44 6.26 %
8 Δ.Α.Κ.Ε. / Π.Ε 28 3,98 %

 

 

 Προοδευτικά  Ρεύματα Εκπαιδευτικών

 Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...