Τελευταία Νέα

Tuesday, 02/20/18, 19:05Πραγματοποιήθηκε συνάντηση των συλλόγων ΠΑΣΑΔ, ΣΑΤΕΑ, ΣΑΝ, ΕΝΕΛΕΑ

Δημοσιεύτηκε:

7:34 πμ Ιούνιος 1st, 2017

Σήμερα, Τετάρτη 31/5/17, με πρωτοβουλία του ΠΑΣΑΔ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των συλλόγων ΠΑΣΑΔ, ΣΑΤΕΑ, ΣΑΝ, ΕΝΕΛΕΑ.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο τον μόνιμο διορισμό των αναπληρωτών και την υιοθέτηση κοινής στάσης και δράσης ενώ ταυτόχρονα έγινε ενημέρωση από το Δ.Σ. στους συλλόγους για τα όσα (εξοργιστικά) ειπώθηκαν από τον Γ. Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στην συνάντηση που είχαμε μαζί του και για τα οποία θ ακολουθήσει λεπτομερής ανακοίνωση.

Ο ΠΑΣΑΔ έθεσε υπό συζήτηση την πρόταση για:

Αποστολή άμεσα κοινού αιτήματος προς την ΔΟΕ για προκήρυξη την Παρασκευή 9/6/17 απεργίας με αίτημα τον μόνιμο διορισμό των αναπληρωτών με διοργάνωση, εκείνη την ημέρα, (9/6/17), παράστασης αναπληρωτών στο Υπουργείο ή Προπύλαια ή Σύνταγμα, με 24ωρη καθιστική διαμαρτυρία.

Για την επιτυχία της παράστασης διαμαρτυρίας, θεωρεί απαραίτητη τη συνεργασία ΔΟΕ – τοπικών συλλόγων της χώρας προκειμένου να μισθωθούν τ’ απαραίτητα μεταφορικά μέσα έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η μεταφορά από και προς την Αθήνα και να μαζικοποιηθεί η συμμετοχή των συναδέλφων.

Οι συμμετέχοντες σύλλογοι ζήτησαν χρόνο για να την συζητήσουν και δεσμεύτηκαν πως θ απαντήσουν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

ΠΑΣΑΔ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  ΕΟΠΠΕΠ - Διαδικτυακά η χορήγηση βεβαιώσεων αναγγελίας έναρξης διδασκαλίας σε Κ.Ξ.Γ., φροντιστήρια, κατ' οίκον διδασκαλία
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ξεκινάνε οι διαδικασίες προσδιορισμού οργανικών κενών και πλεονασμάτων

Συνάδελφοι, την Πέμπτη  22-02-2018, και ώρα 10:00 π.μ. συνεδριάζει  στον Πολύγυρο και ...

Μοιράσου!