Home / Featured / Αμεση παρέμβαση για την επίσπευση της επίδοσης των εγγραφών «αυτοδίκαιης απόλυσης» στους αναπληρωτές

Αμεση παρέμβαση για την επίσπευση της επίδοσης των εγγραφών «αυτοδίκαιης απόλυσης» στους αναπληρωτές

Δημοσιεύτηκε: 9:13 μμ Ιούνιος 28th, 2017  


To ΔΣ της ΟΛΜΕ ζητεί την άμεση επίλυση του προβλήματος που δημιουργείται με τα έγγραφα «αυτοδίκαιης απόλυσης» για εκατοντάδες συναδέλφους αναπληρωτές και οι οποίοι υποχρεώνονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια που νοικιάζουν (λόγω τουριστικής σεζόν) τέλος του μήνα.

Οι συνάδελφοι αυτοί αναγκάζονται, να μείνουν στις περιοχές που εργάζονται μετά τις 30 Ιούνη (Παρασκευή) και να πληρώνουν υπέρογκα ποσά σε ξενοδοχεία με δεδομένο ότι τα έγγραφα «αυτοδίκαιης απόλυσης» δίνονται 1 Ιούλη, ημέρα Σάββατο, γεγονός που τους αναγκάζει να παραμείνουν έως και τη Δευτέρα, 3 Ιούλη.

Το πρόβλημα επιτείνεται αφού οι κατά τόπους υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, στις οποίες εγγράφονται οι συνάδελφοι με δικαιολογητικό το έγγραφο «αυτοδίκαιης απόλυσης» γενικά δε δέχονται έγγραφο που έχει σταλεί με email (ζητούν αυθεντική σφραγίδα).

Εάν, μέσα σε μία βδομάδα από την απόλυση, αυτή δηλωθεί οι αναπληρωτές παίρνουν το επίδομα άμεσα, αλλιώς χρονίζει η διαδικασία εγγραφής και η καταβολή του.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ ζητεί από το Υπουργείο άμεσα να φροντίσει, ώστε να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί και να παραλάβουν τα έγγραφα την Παρασκευή 30 Ιούνη.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...