Home / Featured / Μέχρι ποια νούμερα καλούνται στην Κύπρο για μόνιμο ή με σύμβαση διορισμό

Μέχρι ποια νούμερα καλούνται στην Κύπρο για μόνιμο ή με σύμβαση διορισμό

Δημοσιεύτηκε: 10:40 μμ Ιούνιος 9th, 2017  


Ρεπορταζ xenesglosses.eu
Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας της Κύπρου καλεί τους πιο κάτω υποψήφιους εκπαιδευτικούς Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης, που ενδιαφέρονται για διορισμό (μόνιμο ή με σύμβαση) κατά το σχολικό έτος 2017-2018, να υποβάλουν αίτηση, μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, με τη συμπλήρωση του ηλεκτρονικού εντύπου ΕΕΥ.04-για τη Μέση Γενική Εκπαίδευση και ΕΕΥ.05
-για τη Μέση Τεχνική Εκπαίδευση, στη διεύθυνση https://www.eey.gov.cy, από τη διασύνδεση «Έντυπα» και ακολούθως «Ηλεκτρονική αποστολή εντύπων».

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017, το αργότερο μέχρι την 1.00 μ.μ. Όσοι δεν υποβάλουν αίτηση καθώς και όσοι υποβάλουν αίτηση μετά από την πιο πάνω προθεσμία, δεν θα μπορούν να τύχουν διορισμού. Τονίζεται ότι κάθε πρόσωπο που υποβάλλει αίτηση για διορισμό, θα πρέπει να προσκομίσει στο Γραφείο της Επιτροπής μέχρι την πιο πάνω προθεσμία , σε πρωτότυπο ή πιστοποιημένο* αντίγραφο, Πιστοποιητικό το οποίο εκδίδεται σύμφωνα με τον περί της Πρόληψης και της Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης, της Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Παιδιών και της Παιδικής Πορνογραφίας Νόμο (Ν.91(Ι)/2014, άρθρο 22(6)), και το οποίο να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων 2 μηνών από το αρμόδιο Γραφείο της Αστυνομίας, με το οποίο να βεβαιώνεται ότι δεν περιλαμβάνεται στο αρχείο που τηρείται δυνάμει των προνοιών του εν λόγω άρθρου. Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που το πρόσωπο αυτό δεν είναι Κύπριος πολίτης, θα πρέπει να προσκομίσει το αντίστοιχο σχετικό πιστοποιητικό από την αρμόδια αρχή της χώρας του.

Η Επιτροπή δεν θα προχωρήσει στην εργοδότηση οποιουδήποτε προσώπου το οποίο δεν θα προσκομίσει το εν λόγω πιστοποιητικό εντός της ανωτέρω καθοριζόμενης προθεσμίας. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ (2015-2016 ΚΑΙ 2016-2017) Ή ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ (2016-2017), ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ.* Σημ.: H πιστοποίηση πρέπει απαραιτήτως να γίνεται από λειτουργό του Γραφείου της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.

Οι διορισμοί γίνονται σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες και με βάση τη σειρά προτεραιότητας των υποψηφίων στους πίνακες διοριστέων.

Πίνακες Διοριστέων Ιουνίου 2017

Προδημοτική

Δημοτική

Ειδική Εκπαίδευση

Μέση Γενική

Μέση Τεχνική

Ειδικοί κατάλογοι εκπαιδευτικών με αναπηρίες


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...