Home / HEADER-NEWS / Ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές σε Χίο και Λέσβο αλλά άλλαξαν οι ώρες εξετάσεων

Ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές σε Χίο και Λέσβο αλλά άλλαξαν οι ώρες εξετάσεων

Δημοσιεύτηκε: 5:26 μμ Ιούνιος 28th, 2017  


Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για τις υπολειπόμενες πανελλαδικές εξετάσεις τωνΓΕΛ στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου και Χίου άλλαξε η ώρα εξέτασης λόγω του επερχόμενου καύσωνα.

Πιο συγκεκριμένα η ώρα εξέτασης είναι πλέον στις 10:00 πμ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 09:30 πμ.. Σημειώνεται ότι η νέα ώρα εξέτασης ισχύει και τις δύο μέρες εξέτασης των ΓΕΛ, δηλαδή το Σάββατο 1-7-2017 και τη Δευτέρα 3-7-2017.  

Σήμερα στις 5 το απόγευμα ξεκινά η διαδικασία για 350 μαθητές των ΕΠΑΛ, ενώ τη σκυτάλη θα πάρουν οι μαθητές των Γενικών Λυκείων.

Ξεκινά ξανά στη Λέσβο και στη Χίο, σε συνθήκες καύσωνα αυτή τη φορά, η μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων που είχε σταματήσει λόγω της σεισμικής διεργασίας.

Σήμερα στις 5 το απόγευμα ξεκινά η διαδικασία για 350 μαθητές των ΕΠΑΛ, ενώ τη σκυτάλη θα πάρουν το πρωί του Σαββάτου οι μαθητές των Γενικών Λυκείων.

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ που πρέπει να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα στις 4.30 σήμερα το απόγευμα, θα διαγωνισθούν σε κλιματιζόμενους χώρους εργαστηρίων ή άλλων αιθουσών των εξεταστικών κέντρων.

Το Σάββατο τη σκυτάλη παίρνουν οι μαθητές των Γενικών Λυκείων με το υπουργείο Παιδείας να κάνει δεκτή την μετάθεση της εξέτασης το πρωί από τις 4 το απόγευμα που είχε αρχικά προγραμματισθεί.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...