Τελευταία Νέα

Monday, 10/23/17, 00:59Κατέθεσαν αιτήσεις 112.000 εκπαιδευτικοί. Δεν θα ανοίξουμε τον ΟΠΣΥΔ για 433 που δεν κατέθεσαν. Όλα θα γίνουν νωρίτερα.

Δημοσιεύτηκε:

9:30 μμ Ιούνιος 13th, 2017

Ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου , κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Γιάννη Δελή , με θέμα: «Να ανοίξει τώρα ξανά το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για όσους δεν πρόλαβαν» ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Δεν μπορεί πάνω 100.0000 άνθρωποι να είναι άνθρωποι στους οποίους είπαμε εμείς «πηγαίνετε, κάντε αίτηση» και οι 433, που δεν έκαναν αίτηση, να είναι αυτοί που αδικήσαμε. Λέγαμε από την αρχή του χρόνου ότι όλα θα γίνουν νωρίτερα, γιατί πρέπει να περάσουν από το ΑΣΕΠ για να μπορέσει να ελεγχθεί η νομιμότητα αυτών των αιτήσεων.

Δεν είναι δυνατόν να το ανοίξουμε αυτό το σύστημα διότι, όπως έχω πει και στους ενδιαφερομένους, εάν τυχόν γίνεται αυτό, μετά αργεί όλη η διαδικασία για να ανοίξουν τα σχολεία.»

Παράλληλα ο Κώστας Γαβρόγλου σημείωσε πως οι φετινές αιτήσεις αναπληρωτών ήταν περίπου 112.000 εκπαιδευτικοί που διεκδικούν μία από τις 20.000 θέσεις.

Δυο μήνες θα καθυστερούσε η διαδικασία των προσλήψεων των αναπληρωτών αν άνοιγε το σύστημα για όσους έχασαν την προθεσμία και φυσικά αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να αργήσει συνολικά και η όλη διαδικασία για το άνοιγμα των σχολείων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Μητσοτάκης "Θα καταργηθούν οι εκτρωματικοί νόμοι Φίλη, Μπαλτά, Γαβρόγλου. Δεν θα κάνω πίσω στην αξιολόγηση"

“Στην προκειμένη περίπτωση, εάν γίνει αυτό, θα καθυστερήσουμε άλλους δύο μήνες, πράγμα που θα φέρει όλων των ειδών τα προβλήματα στο άνοιγμα των σχολείων” τόνισε ο Υπουργός συνεχίζοντας:….

Δυο μήνες καθυστέρηση αν άνοιγε ξανά το σύστημα για όσους δεν πρόλαβαν

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Τι έγινε στη Σύσκεψη Συντονισμού σχετικά με την Εκπαίδευση Προσφυγόπουλων και τις Υποστηρικτικές Δομές και οι Δράσεις που αποφασίστηκαν

Σύλλογος Αριστοτέλης Αθήνα, 19-10-2017 Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16/10/2017 η σύσκεψη Συντονισμού που ...

Μοιράσου!