Home / Featured / Έως πότε θα δημοσιοποιηθούν οι αξιολογητικοί πίνακες υποψήφιων διευθυντών. Πότε οι συνεδριάσεις στα σχολεία

Έως πότε θα δημοσιοποιηθούν οι αξιολογητικοί πίνακες υποψήφιων διευθυντών. Πότε οι συνεδριάσεις στα σχολεία

Δημοσιεύτηκε: 9:49 μμ Ιούνιος 8th, 2017  


Μέχρι την Τρίτη 13 Ιουνίου το αργότερα οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης είναι υποχρεωμένες να δημοσιεύσουν στις ιστοσελίδες τους πρώτους πίνακες υποψηφίων Διευθυντών καθώς, σύμφωνα με την Υ.Α. Φ.361.22/21/90780/Ε3/31-05-2017 «Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης καταρτίζουν και αναρτούν τον προσωρινό ενιαίο αξιολογικό πίνακα το αργότερο εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την επομένη ημέρα της λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας».

Ακολουθεί η προθεσμία για ενστάσεις κατά του προσωρινού ενιαίου αξιολογικού πίνακα που υποβάλλονται εγγράφως εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) ημερών από την ανάρτησή του. Οι ενστάσεις κατά του προσωρινού ενιαίου αξιολογικού πίνακα κρίνονται και οι ανασυνταγμένοι πίνακες αναρτώνται την επομένη ημέρα από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Παράλληλα την Τρίτη 20 Ιουνίου αναμένεται να συνεδριάσουν οι συνυπηρετούντες των υποψηφίων καθηγητές με πρόεδρο τον αρχαιότερο για τη διατύπωση σχετικής γνώμης η οποία αποστέλλεται άμεσα στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Εξαιρετικά λίγες οι αιτήσεις υποψήφιων διευθυντών σε μερικές περιοχές

Η ΑΔΕΔΥ αλλά και δεκάδες ΕΛΜΕ και Σύλλογοι ΠΕ καλούν σε αποχή από κάθε διαδικασία.

alfavita.gr

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...