Τελευταία Νέα

Monday, 04/23/18, 01:13Δεκάδες ΕΛΜΕ μπαίνουν μπροστά στον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση

Δημοσιεύτηκε:

8:06 μμ Ιούνιος 19th, 2017

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις δεκάδες ΕΛΜΕ σε όλη τη χώρα που έχουν πάρει απόφαση και μπαίνουν μπροστά στο αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση με αφορμή την επιλογή των διευθυντών των σχολικών μονάδων.

Τα σωματεία αυτά καλούν όλους τους συναδέλφους και τους συλλόγους διδασκόντων να μη συντάξουν πρακτικά, να μη συμπληρώσουν ερωτηματολόγια, να μην συμμετέχουν στις διαδικασίες αξιολόγησης στα πλαίσια της «αποχής από κάθε διαδικασία αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα», που θα πραγματοποιηθούν αύριο 20 Ιούνη στα σχολεία.

Μπαίνουν μπροστά, κόντρα στην ανοιχτή και προκλητική στήριξη που έδωσε η πλειοψηφία της ΟΛΜΕ (ΣΥΝΕΚ –ΔΑΚΕ) στην κυβερνητική πολιτική για να περάσει η αντιδραστική αξιολόγηση στην εκπαίδευση.

Παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους, οργανώνουν τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, που προσαρμόζει και το σχολείο στις ανάγκες της αγοράς, και των κατευθύνσεων της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ.

Μέχρι στιγμή έχουν πάρει απόφαση τα εξής σωματεία:

ΕΛΜΕ: Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Ζακύνθου, Πειραιά, Νότιας Αθήνας, Φωκίδας, Α΄ Θεσ/νίκης, Α΄ Πέλλας, Ηλείας, Β΄ Δωδεκανήσου, Λήμνου – Αϊ Στράτη, Σάμου, Λέσβου, Α΄ Δυτικής Αττικής,  Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής, Καλλιθέας – Ν. Σμύρνης – Μοσχάτου, Β΄ Αθήνας, Ε΄ Αθήνας, Β΄ Θεσ/νίκης, Γ΄ Θεσ/νίκης, Ε΄ Θεσ/νίκης, Ημαθίας, Καστοριάς, Β΄ Εβρου, Α΄ Αχαϊας, Β΄ Αχαϊας, Χανίων, Πάρου – Αντίπαρου, Α΄ Κυκλάδων, Ικαρίας – Φούρνων, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Εύβοιας,

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Το 62ο Γυμνάσιο Αθηνών στην Ουτρέχτη με όχημα το Erasmus Plus!

Καλούμε του συναδέλφους να συνεχίσουν τον αγώνα απέναντι στη αντιλαϊκή πολιτική. Απέναντι στο νέο Μνημόνιο για την Παιδεία.

Να εκφραστεί όσο το δυνατόν πιο μαζικά, η αντίθεση μας  ενάντια στη λαιμητόμο της αντιδραστικής κρατικής αξιολόγησης.

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Θέσεις εργασίας για εκπαιδευτικούς μέσω της μηχανής αναζήτησης του ΟΑΕΔ

Μέσω της μηχανής αναζήτησης θέσεων εργασίας του ΟΑΕΔ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ...

Μοιράσου!