Home / Featured / Αυξήθηκαν οι φιλόλογοι στις ειδικές κατηγορίες

Αυξήθηκαν οι φιλόλογοι στις ειδικές κατηγορίες

Δημοσιεύτηκε: 8:20 μμ Ιούνιος 7th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Αύξηση παρουσιάζει για ακόμη μια χρονιά ο αριθμός των αναπληρωτών φιλολόγων που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες.

Φέτος λοιπόν ανέρχονται σε 185 έναντι των 157 το προηγούμενο σχολικό έτος.

Η αύξηση αυτή κατά 28 άτομα είναι και ένας από τους λόγους που κάποιοι αναπληρωτές είδαν να πέφτουν θέσεις. Άλλος ένας λόγος είναι τα δυσπρόσιτα και τα ιδιωτικά αφού φέτος στα τελευταία έχουμε +10 αναπληρωτές με το σύνολο να είναι 166 έναντι 156 το προηγούμενο σχολικό έτος.

Σημειώνουμε ότι από αύριο ξεκινούν οι ενστάσεις. Συγκεκριμένα το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της διαδικασίας ένταξης υποψηφίων στους Πίνακες Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, Μουσικών και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, για πρόσληψη κατά το σχολικό έτος 2017-2018, καταρτίστηκαν, βάσει της οικείας πρόσκλησης (ΦΕΚ 1313/τ.Β΄/2017, 1314/τ.Β΄/2017  και 1315/τ.Β΄/2017), οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, Μουσικών και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (https://e-aitisi.sch.gr), ως κατωτέρω:

Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση:

(α) Προσωρινοί Ενιαίοι Πίνακες Αναπληρωτών, στους οποίους περιλαμβάνονται εκπαιδευτικοί που έχουν μόρια προϋπηρεσίας ή/και μόρια επιτυχίας σε έναν από τους δύο τελευταίους διαγωνισμούς εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ, ανά κλάδο και ειδικότητα, και

(β) Προσωρινοί Ενιαίοι Πίνακες Αναπληρωτών με Μηδενική Προϋπηρεσία, στους οποίους περιλαμβάνονται εκπαιδευτικοί με μηδενική προϋπηρεσία και άνευ μορίων επιτυχίας σε έναν από τους δύο τελευταίους διαγωνισμούς εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ, ανά κλάδο και ειδικότητα.

Μουσικοί:

Προσωρινοί Πίνακες Αναπληρωτών Μουσικών Σχολείων, ανά μουσικό όργανο.

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση:

(α) Προσωρινοί Κύριοι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ανά κλάδο και ειδικότητα, και

(β) Προσωρινοί Επικουρικοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ανά κλάδο και ειδικότητα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση στο ΑΣΕΠ από 08/06/2017, ημέρα Πέμπτη, έως και 12/06/2017, ημέρα Δευτέρα, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

Πίνακες γενικής και ειδικής αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ έχει αναρτηθεί Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή της ένστασης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100):

Τις εργάσιμες ημέρες

Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00

Τις αργίες

Κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00

ή μέσω e-mail στο helpdesk@asep.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...