Τελευταία Νέα

Πέμπτη, 29/07/2021, 15:56


Home / HEADER-NEWS / Τρέχει η προθεσμία για μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή

Τρέχει η προθεσμία για μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή

Δημοσιεύτηκε: 10:05 μμ Μάιος 28th, 2017  


Τρέχει η προθεσμία των αιτήσεων του διατμηματικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Ειδική Αγωγή» που διοργανώνουν τα Τμήματα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ), Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης (ΠΤΠΕ) και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων, πρακτικών ασκήσεων και εργαστηρίων είναι υποχρεωτική.
Τα μαθήματα διεξάγονται απογευματινές ώρες και Σαββατοκύριακα στις εγκαταστάσεις του ΠΚ στο Ρέθυμνο.
Οι φοιτητές φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των δαπανών καταβάλλοντας το συνολικό ποσό των 3000 € κατανεμημένο σε 4 ισόποσες δόσεις (750 € για κάθε εξάμηνο φοίτησης, τα οποία καταβάλλονται στην έναρξη κάθε εξαμήνου). Σε περίπτωση διακοπής της φοίτησης ή αποτυχίας ολοκλήρωσης των σπουδών, τα καταβληθέντα δίδακτρα δεν επιστρέφονται.
Επιτυχόντες φοιτητές που αδυνατούν να καταβάλουν τα συγκεκριμένα δίδακτρα, έχουν τη δυνατότητα με βάση τεκμηριωμένα στοιχεία για τα εισοδήματα τους να ενισχυθούν με υποτροφίες από το ΠΜΣ.
Στο Δ.Π.Μ.Σ. Ειδική Αγωγή θα γίνουν δεκτοί 40 πτυχιούχοι:
α) Παιδαγωγικών Τμημάτων, Τμημάτων Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, Τμημάτων Ψυχολογίας, Τμημάτων Κοινωνιολογίας, του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και Τμημάτων Ιατρικής Α.Ε.Ι της ημεδαπής ή αντίστοιχων Πανεπιστημιακών Τμημάτων της αλλοδαπής.
β) Τμημάτων Βρεφονηπιοκομίας, Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας και Τμημάτων Λογοθεραπείας των Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αντίστοιχων Τμημάτων Τ.Ε.Ι. της αλλοδαπής
γ)Άλλων Τμημάτων Α.Ε.Ι. ή Τμημάτων Τ.Ε.Ι. με πτυχίο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της υπό προκήρυξη ειδικότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι πτυχιούχοι πρέπει να αποστείλουν από τις 15/5/2017 έως και τις 2/6/2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση eidikiagogi@edc.uoc.gr ηλεκτρονικό φάκελο υποψηφιότητας.
Περισσότερα στη σελίδα του ΜΠΣ εδώ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Με 158 “ΝΑΙ” ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Με 158 «ΝΑΙ» και 133 «ΟΧΙ», ψηφίστηκε σήμερα το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου ...