Home / HEADER-NEWS / Σήμερα τα αποτελέσματα των απολυτηρίων εξετάσεων Λυκείου. Έτοιμα και τα μηχανογραφικά δελτία

Σήμερα τα αποτελέσματα των απολυτηρίων εξετάσεων Λυκείου. Έτοιμα και τα μηχανογραφικά δελτία

Δημοσιεύτηκε: 9:00 μμ Μάιος 31st, 2017  


Σήμερα τα αποτελέσματα των απολυτήριων εξετάσεων Λυκείου – Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών – Ξεκινούν στις 6 Ιουνίου οι πανελλήνιες για τα ΕΠΑΛ και στις 7 για τα ΓΕΛ.

Σήμερα Τετάρτη, 31 Μαϊου, οι μαθητές της Γ’ λυκείου θα έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματά των απολυτήριων εξετάσεων. Μετά την δημοσίευση τους, οι μαθητές μπαίνουν στην τελική ευθεία των Πανελληνίων 2017, που ξεκινούν στις 6 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ και 7 Ιουνίου, για τα ΓΕΛ.

Εκτός απροόπτου εντός των επόμενων ημερών, μπορεί και αύριο θα δοθούν στη δημοσιότητα τα πρότυπα Μηχανογραφικά Δελτία για κάθε κατηγορία υποψηφίων.

Χωρίς προβλήματα προχωράει η διαδικασία οργάνωσης των πανελλαδικών εξετάσεων, μια εβδομάδα πριν από την εκκίνηση, πρώτα για τα Επαγγελματικά Λύκεια και την επόμενη μέρα για τα Γενικά Λύκεια. Όπως ανέφεραν αρμόδιες πηγές του υπουργείου Παιδείας, τα επόμενα εικοσιτετράωρα ολοκληρώνεται η συγκρότηση των δύο Κεντρικών Επιτροπών Εξετάσεων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ).

Όπως κάθε χρόνο, γίνεται στο «παρά πέντε», με άκρως εμπιστευτικό τρόπο, προκειμένου να μην υπάρξουν διαρροές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ

Εντός των ημερών θα δοθούν στη δημοσιότητα τα πρότυπα Μηχανογραφικά Δελτία για κάθε κατηγορία υποψηφίων, προκειμένου να μπορούν να μελετηθούν, αλλά και να γίνουν οι δηλώσεις για το 10% των θέσεων.

Σήμερα ή αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες της εξεταστικής διαδικασίας -το ίδιο και η απόφαση για την εισαγωγή στις σχολές του Εμπορικού Ναυτικού.

Για τις Στρατιωτικές Σχολές έχει ήδη βγει, ενώ χθες δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η υπουργική απόφαση που καθορίζει σε 5% το κοινό ειδικό ποσοστό θέσεων, επί του συνολικού αριθμού εισακτέων ιδιωτών στη Σχολή Αστυφυλάκων, για όσους υποψήφιους συμμετέχουν στις ειδικές πανελλαδικές των ημερήσιων ΕΠΑΛ.

Στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές. Ξεκινάνε στις 6/6 για ΕΠΑΛ και 7/6 για ΓΕΛ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...