Home / HEADER-NEWS / Σεμινάριο online διδασκαλίας »Η καλύτερη Ψηφιακή Αίθουσα»: Ψηφιακή πλατφόρμα, δημιουργία e-book, On Line Quiz (3/6)

Σεμινάριο online διδασκαλίας »Η καλύτερη Ψηφιακή Αίθουσα»: Ψηφιακή πλατφόρμα, δημιουργία e-book, On Line Quiz (3/6)

Δημοσιεύτηκε: 11:04 μμ Μάιος 29th, 2017  


Εσείς διδάσκετε ακόμη μέσω Skype ή θα ακολουθήσετε την εποχή σας;

Θέλετε να αποκτήσετε περισσότερους μαθητές και να διδάσκετε online με τον καλύτερο δυνατό τρόπο; Έχουμε την λύση η οποία είναι όχι μόνο εύκολη για τον χρήστη (τόσο το καθηγητή όσο και για τον μαθητή) αλλά επίσης αξιόπιστη και οικονομική. Διδάξτε Ομαδικά ή Ιδιαίτερα Μαθήματα στη Καλύτερη Ψηφιακή αίθουσα! Το Σεμινάριο είναι κατάλληλο για Καθηγητές Γυμνασίου & Λυκείου όλων των ειδικοτήτων καθώς επίσης και Καθηγητές Ξένων Γλωσσών!

Το σεμινάριο έχει τρία μέρη:

Ψηφιακή Πλατφόρμα

Έχετε κουραστεί από την αστάθεια και την αναξιοπιστία της πλατφόρμας που χρησιμοποιήτε; Θέλετε να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους με τη χρήση της πραγματικά καλύτερης ψηφιακής αίθουσας; Θα σας οδηγήσω βήμα – βήμα σε όλα όσα πρέπει να ξέρετε έτσι ώστε να μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους μαθητές σας από αύριο κι όλας.

Δημιουργία e-book

Έχετε έτοιμο εκπαιδευτικό υλικό σε αρχεία Word και το δίνετε στους μαθητές σας; Εκτιμούν πραγματικά την αξία του ή επειδή η εμφάνισή του είναι μέτρια δεν ανακαλύπτουν τον πλούτο που κρύβουν οι σημειώσεις σας; Θα σας δείξω πως μπορείτε να μετατρέψετε το υλικό σας σε κανονικά e-books αλλά και προτάσεις πως να τα εκτυπώσετε οικονομικά με πραγματικά απίθανα αποτελέσματα.

On Line Quiz

Έχω περάσει ατελείωτες ώρες διορθώνοντας τεστ και βάζoντας βαθμολογίες! Μήπως έφτασε η στιγμή να περάσετε στη ψηφιακή εποχή της εξέτασης δημιουργόντας τα δικά σας On Line Quizes τα οποία οι μαθητές μπορούν να τα κάνουν όπου και όποτε θέλουν και εσείς να πάρετε τη βαθμολογία τους άμεσα και ξεκούραστα;

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για ποιούς λόγους να παρακολουθήσετε το σεμινάριο;

Αξιοπιστία

Το μάθημά σας δε θα διακοπεί ξανά επειδή το δίκτυο δεν είναι καλό ή επειδή το πρόγραμμα κόλλησε. Στη πραγματικότητα δε θα σκέφτεστε πια ότι είστε On Line θα πιστεύετε ότι ο μαθητής είναι δίπλα σας!

Ευκολία

Η σύνδεση είναι τόσο απλή και τόσο γρήγορη που εσείς δε χρειάζετε να κάνετε σχεδόν τίποτα! Με το πάτημα ενός κουμπιού το μάθημα ξεκίνησε! Όλα κυλάνε ομαλά χωρίς τη παραμικρή προσπάθεια από εσάς!

Οικονομία

Κάντε ΔΩΡΕΑΝ ιδιαίτερα μαθήματα απεριόριστης διάρκειας! Οργανώστε ομαδικά μαθήματα σε ψηφιακές αίθουσες διδασκαλίας ή ένα σεμινάριο 50 ατόμων με ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

Εγγραφή

Όλο το μάθημα – όπως και το σεμινάριο που θα παρακολουθήσετε – εγγράφετε σε βίντεο έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να το παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή για να επαναλάβει ό,τι έχει ανάγκη.

Templates

Θα δωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες έτοιμα υποδείγματα έτσι ώστε να φτιάξετε τα δικά σας καταπληκτικά e-books και θα σας προτείνουμε τρόπους ποιοτικής εκτύπωσης.

Ερωτήσεις

Είτε παρακολουθήσετε το σεμινάριο από κοντά είτε OnLine θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε απάντηση σε όσα ερωτήματα έχετε σχετικά με το αντικείμενο της OnLine διδασκαλίας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...