Προβλήματα προκάλεσε η απεργία της Π.Ν.Ο. για τους υποψήφιους Κ.Π.Γ. – Τι ανακοίνωσε το Υπουργείο

Δημοσιεύτηκε:

10:04 μμ Μάιος 19th, 2017

Μαρούσι, 19 Μαΐου  2017

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Στην επόμενη εξεταστική για ΚΠΓ με το ίδιο παράβολο οι υποψήφιοι που δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν λόγω της απεργίας της ΠΝΟ

Σας  γνωρίζουμε ότι για τους υποψηφίους του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) εξετάσεων Μαΐου  2017, οι οποίοι δεν κατόρθωσαν να μετακινηθούν στις περιοχές όπου θα εξετάζονταν, λόγω απεργίας της ΠΝΟ,  μπορούν να κάνουν χρήση του συνοδευτικού παραβόλου της αίτησης  τους  κατά την επόμενη εξεταστική περίοδο , εφόσον επιθυμούν. Επισημαίνεται ότι η  ανωτέρω χρήση  αφορά την εξέταση της ίδιας γλώσσας και του  ιδίου επιπέδου που είχαν αιτηθεί.

Προς επιβεβαίωση της αδυναμίας τους οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση του Λιμεναρχείου της περιοχής διαμονής τους και να την υποβάλουν στην ίδια Διεύθυνση που είχαν υποβάλει την αίτηση  συμμετοχής τους στις εξετάσεις ΚΠΓ Μαΐου 2017, ώστε να απαλλαγούν από την υποχρέωση υποβολής  παραβόλου στην επόμενη εξεταστική περίοδο.

ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΡΘΡΑ:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Δείτε αναλυτικά τους πίνακες μοριοδότησης υποψήφιων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Δ.Ε. μετά την φάση της συνέντευξης (συνεχής ενημέρωση)

Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους μεταταγμένους εκπαιδευτικούς από την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου

Ανάκληση υποχρεωτικής μετάταξης εκπαιδευτικού μετά από δικαστική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών ...

Μοιράσου!