Home / Featured / Προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών σε Δήμους

Προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών σε Δήμους

Δημοσιεύτηκε: 9:33 μμ Μάιος 17th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών θα πραγματοποιηθούν αυτές τις μέρες ανά την Ελλάδα όπως μπορείτε να δείτε από τις προκηρύξεις που παραθέτουμε:

Παιδαγωγοί για κατασκηνώσεις

Ο Δήμος Ν. Ιωνίας ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου για διάρκεια 3 μηνών για τις κατασκηνώσεις στο Αλεποχώρι Αττικής. Ανάμεσα στις ειδικότητες που ζητούνται είναι και 2 θέσεις ΠΕ Παιδαγωγών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην προκήρυξη που παραθέτουμε:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

ΔΑΣΚΑΛΟΣ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ Ή ΦΠ (Κατεύθυνση Παιδαγωγική)

Ο Δήμος Σερρών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου, για την υλοποίηση της πράξης “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σερρών με παράρτημα ΡΟΜΑ” στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ».
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σερρών, Κ. Καραμανλή 1, Τ.Κ.62100, Σέρρες, απευθύνοντας στο Τμήμα Προσωπικού (Γραφείο 11), υπόψη κ. Αλεξούδη Εμμανουήλ (τηλ. Επικοινωνίας: 2321350127 ή 2321350111).

Κατάθεση αιτήσεων από 11/5/2017 έως 22/5/2017.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΟΧ-Σ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-ΣΟΧ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-ΗΥ-ΣΟΧ

ΣΟΧ-ΑΙΤΗΣΗ

 

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνουσυνολικά ενός (1) ατόµου στην ειδικότητα ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράµµατος  «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ » της Κ..Ε..Α.Μ. ,  που εδρεύει στο ∆ήµο Αµπελοκήπων Μενεµένης. Η διάρκεια της σύμβασης είναι μέχρι 31/8/17 με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...