Home / Featured / Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ5, ΠΕ6, ΠΕ7, ΠΕ8, ΠΕ12.2 και ΠΕ16 για την ΚΕ.Ε. Ειδικών Μαθημάτων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ5, ΠΕ6, ΠΕ7, ΠΕ8, ΠΕ12.2 και ΠΕ16 για την ΚΕ.Ε. Ειδικών Μαθημάτων

Δημοσιεύτηκε: 9:13 μμ Μάιος 11th, 2017  


Καλούνται οι σχολικοί σύμβουλοι Δ.Ε. και οι εκπαιδευτικοί Δ.Ε. κλάδων ΠΕ5, ΠΕ6, ΠΕ7, ΠΕ8, ΠΕ12.2 και ΠΕ16 για κάθε ένα από τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα Ειδικά Μαθήματα:

1) Αγγλικά

2) Γαλλικά

3) Γερμανικά

4) Ιταλικά

5) Ισπανικά

6) Ελεύθερο Σχέδιο

7) Γραμμικό Σχέδιο

8) Αρμονία

9) Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων

και ενδιαφέρονται για συμμετοχή στην Κεντρική Επιτροπή Ειδικών Μαθημάτων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω των Διευθύνσεων Δ.Ε., προκειμένου να εκδοθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με τις διατάξεις της με αριθμ. πρωτ. Φ253/128314/Β6 (ΦΕΚ 1538-Β’/10-12-2002) Υπουργικής Απόφασης.

Για το Ειδικό Μάθημα των Ισπανικών μπορούν να ορίζονται και Εκπαιδευτικοί Δ.Ε. των κλάδων ΠΕ2, ΠΕ5, ΠΕ6 και ΠΕ7 οι οποίοι έχουν και πτυχίο Πανεπιστημίου της Ισπανικής γλώσσας ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε Πανεπιστήμια της Ισπανίας.

Οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων θα διεξαχθούν από 22 έως 30 Ιουνίου 2017, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη καθορισθεί με τη με αριθμ. πρωτ. Φ253.2/42486/Α5/13-3-2017 Υπουργική Απόφαση (ΑΔΑ: 6ΟΗΨ4653ΠΣ-57Γ).

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να έχουν βαθμό τουλάχιστον Δ’ ενώ σχολικοί σύμβουλοι και εκπαιδευτικοί δεν πρέπει να έχουν σύζυγο ή κώλυμα συγγένειας εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και τρίτου βαθμού με υποψήφιο που μετέχει στις παραπάνω Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Επίσης δεν μπορεί να συμμετέχει στην ΚΕΕΜ όποιος προετοιμάζει εκτός σχολικού προγράμματος υποψηφίους για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ή συνδέεται με οποιαδήποτε σχέση με ιδιωτικό εκπαιδευτικό φορέα στον οποίο προετοιμάζονται υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς επίσης και όποιος είναι συγγραφέας εξωσχολικού βοηθήματος το οποίο είναι συναφές με το εξεταζόμενο Ειδικό Μάθημα.

Όσοι από τους ενδιαφερόμενους σχολικούς συμβούλους και εκπαιδευτικούς Δ.Ε. πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη συνημμένη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση και να την καταθέσουν στη Διεύθυνση Δ.Ε. όπου ανήκουν, αποκλειστικά κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως 13 Μαΐου 2017.

Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών και οι προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται από εκείνους θα ελεγχθούν με ευθύνη των Διευθυντών Δ.Ε., οι οποίοι σε συνεργασία με τους σχολικούς συμβούλους συνεκτιμώντας επιπλέον στοιχεία όπως η εμπειρία, η συνέπεια και η οργανωτικότητα, θα καταρτίσουν καταλόγους με τους προτεινόμενους εκπαιδευτικούς. Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι σχολικοί σύμβουλοι έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν την αίτησή τους και στις οικείες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων σχολικών συμβούλων που θα κατατεθούν στις Διευθύνσεις Δ.Ε. θα διαβιβαστούν απ’ ευθείας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, όπου σε συνεργασία με τους Προϊσταμένους Επιστημονικής Καθοδήγησης θα καταρτιστούν οι κατάλογοι με τους προτεινόμενους.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...