Home / Featured / «Μπλε Φάλαινα» η παρατηρητικότητα της καθηγήτριας έσωσε την μαθήτρια

«Μπλε Φάλαινα» η παρατηρητικότητα της καθηγήτριας έσωσε την μαθήτρια

Δημοσιεύτηκε: 10:10 μμ Μάιος 19th, 2017  


Περιστατικό αυτοτραυματισμού 14χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη, από το «παιχνίδι» αυτοκτονίας που είναι γνωστό ως «Μπλε Φάλαινα», ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, το κρούσμα έλαβε χώρα σε Γυμνάσιο της Τούμπας κι έγινε γνωστό από τον καθηγητή Αγγλικών, Διογένη Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε πως έπεσε στην αντίληψη καθηγήτριας ότι η 14χρονη μαθήτριά της είχε χαραγμένα νούμερα στα χέρια και τα πόδια της, με την νεαρή κοπέλα να της αποκαλύπτει στη συνέχεια ότι συμμετέχει στο παιχνίδι της «Μπλε Φάλαινας» .

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η 14χρονη ισχυρίστηκε πως δεν είναι μόνη που συμμετείχε στην «πρόκληση της Μπλε Φάλαινας», άλλα ακόμη 15 άτομα φίλοι και συμμαθητές έχουν λάβει μέρος τις τελευταίες 20 ημέρες στο «παιχνίδι» αυτοκτονίας.

Ύστερα από αυτήν την αποκάλυψη, ειδοποιήθηκε άμεσα η μητέρα της μαθήτριας, με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να έχει αναλάβει την υπόθεση.

Το μυστηριώδες παιχνίδι, που έχει οδηγήσει δεκάδες νέους και νέες, κυρίως στη Ρωσία, σε αυτοκτονία, φαίνεται ΄ότι έφθασε και στην Ελλάδα, με τη Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος να ερευνά την υπόθεση αυτοτραυματισμού μίας 15χρονης από την Κατερίνη.

thestival.gr

Η “Μπλε Φάλαινα” χτύπησε και στην Ελλάδα. Μαθήτρια 15 ετών το πρώτο θύμα της


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...