Τελευταία Νέα

Sunday, 04/22/18, 04:53Έρχονται προσλήψεις δασκάλων, νηπιαγωγών και πτυχιούχων φυσικής αγωγής σε Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων

Δημοσιεύτηκε:

6:14 μμ Μάιος 16th, 2017

Δάσκαλοι και νηπιαγωγοί θα περιλαμβάνονται στη νέα προκήρυξη Κοινωφελούς Εργασίας για προσλήψεις προσωπικού στα Κέντρα Φιλοξενίας, όπως είχε γράψει από τον Απρίλιο το xenesglosses.eu.

Όσον αφορά τις αμοιβές, αυτές θα είναι έως 495,25 ευρώ και έως 619 ευρώ για βραδινή απασχόληση για τους ωφελούμενους άνω των 25 ετών και έως 431,75 ευρώ και έως 539,75 ευρώ για βραδινή απασχόληση για τους ωφελούμενους κάτω των 25 ετών.

Επίσης, για όσους επιλέξουν να αλλάξουν τόπο διαμονής, προκειμένου να εργαστούν στο πλαίσιο του  προγράμματος, θα λαμβάνουν μηνιαίο επίδομα μετεγκατάστασης, ύψους 200 ευρώ.

Όσον αφορά την κατανομή των θέσεων, σύμφωνα με σημερινό δημόσιευμα του Ελεύθερου Τύπου, θα περιλαμβάνονται θέσεις δασκάλων, φυσικής αγωγής και νηπιαγωγών:

ΠΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ 70

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 18

ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ 60

Οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά μέσω ΟΑΕΔ και το βασικό κριτήριο για την πρόσληψη θα είναι οι μήνες ανεργίας και άλλα κοινωνικά κριτήρια.

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Η ΕΛΜΕ Λευκάδας για την κατανομή ψυχολόγων στα ΕΠΑΛ
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Το 62ο Γυμνάσιο Αθηνών στην Ουτρέχτη με όχημα το Erasmus Plus!

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι! Το σχολείο μας συμμετέχει από το 2016 σε ...

Μοιράσου!