Home / HEADER-NEWS / Δωρεάν online πρόγραμμα μαθημάτων για πρόσφυγες που θέλουν να σπουδάσουν σε Βρετανικά Πανεπιστήμια

Δωρεάν online πρόγραμμα μαθημάτων για πρόσφυγες που θέλουν να σπουδάσουν σε Βρετανικά Πανεπιστήμια

Δημοσιεύτηκε: 8:16 μμ Μάιος 5th, 2017  


Δελτίο Τύπου

Aim Higher: Το Cambridge English Language Assessment προσφέρει δωρεάν online καθοδήγηση σε πρόσφυγες που επιθυμούν να σπουδάσουν σε Βρετανικά πανεπιστήμια.

Το Cambridge English Language Assessment σχεδίασε και υλοποιεί το Aim Higher, ένα online πρόγραμμα μαθημάτων για πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο, οι οποίοι επιθυμούν να σπουδάσουν ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Βρετανικά πανεπιστήμια.

Το online πρόγραμμα προσφέρει καθοδήγηση για θέματα αιτήσεων, αλλά παράλληλα προσφέρει συμβουλές στους ενδιαφερόμενους σχετικά με το δρόμο που θέλουν να ακολουθήσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και με τους τρόπους που οδηγούν στην επιτυχή εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας.

Το Aim Higher είναι χρήσιμο και για όσους βοηθούν ή υποστηρίζουν πρόσφυγες ή τους ενισχύουν για να αποκτήσουν πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 3 εβδομάδες και ο πρώτος κύκλος ξεκινάει στις 8 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δωρεάν στην πλατφόρμα Future Learn στη διεύθυνση: https://www.futurelearn.com/courses/aim-higher


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...