Home / Featured / 555 τρίμηνες προσλήψεις σε κατασκηνώσεις από το Υπουργείο Εργασίας (αφορά και εκπαιδευτικούς)

555 τρίμηνες προσλήψεις σε κατασκηνώσεις από το Υπουργείο Εργασίας (αφορά και εκπαιδευτικούς)

Δημοσιεύτηκε: 6:06 μμ Μάιος 16th, 2017  


Σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού Παιδικών Εξοχών Κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος έτους 2017 προχωρά το υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με την απόφαση οι ανάγκες για προσλήψεις προσωπικού των παιδικών εξοχών – κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος καθορίζονται σε (555) πεντακόσια πενήντα πέντε άτομα, εποχικού χαρακτήρα για διάστημα έως (3) τρείς μήνες.

Επίσης καθορίζονται και ο αριθμός από στελέχη και εργατικό προσωπικό με ειδικότητες και αριθμό που θα προσληφθούν σύμφωνα με τα παρακάτω:

Της διαδικασίας πρόσληψης των εργαζομένων που θα καλύψουν τις, βάσει της παρούσας, προσδιοριζόμενες ανάγκες, θα προηγηθεί έκδοση βεβαίωσης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους περί κάλυψης της αμοιβής των εργαζομένων, καθώς και ανακοίνωση του άρθρου 21 του ν.2190/1994.

Από τις προσλήψεις προκαλείται εφάπαξ δαπάνη κατά το τρέχον οικονομικό έτος, το ύψος της οποίας δεν μπορεί να προσδιορισθεί επακριβώς, λόγω της ιδιαίτερης φύσης λειτουργίας των Κατασκηνώσεων.

Εκτιμάται πάντως ότι δεν θα υπερβεί το ποσό των 2.800.000,00 ευρώ περίπου.

Η ανωτέρω δαπάνη στην οποία περιλαμβάνεται η μισθοδοσία του προσωπικού και πάσης φύσεως λειτουργικές δαπάνες των κατασκηνώσεων, θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης οικονομικού έτους 2017 με τις οποίες εν συνεχεία θα επιχορηγηθούν οι οικείοι Δήμοι οι οποίοι θα λειτουργήσουν κατά το τρέχον έτος τις κατασκηνώσεις

dikaiologitika.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...