Home / Featured / Υποστήριξη της Διοικητικής επαλήθευσης των φακέλων των δικαιολογητικών των υποψηφίων εκπαιδευτικών, συμβούλων, ψυχολόγων ΣΔΕ

Υποστήριξη της Διοικητικής επαλήθευσης των φακέλων των δικαιολογητικών των υποψηφίων εκπαιδευτικών, συμβούλων, ψυχολόγων ΣΔΕ

Δημοσιεύτηκε: 11:49 μμ Απρίλιος 3rd, 2017  


Διαστάσεις έχει πάρει το γεγονός ότι ιδιωτική εταιρεία θα υποστηρίξει το ΙΝΕΔΙΒΙΜ στη διοικητική επαλήθευση των φακέλων δικαιολογητικών των υποψηφίων στις προσκλήσεις για εκπαιδευτικό προσωπικό στα ΣΔΕ, ψυχολόγους και συμβούλους σταδιοδρομίας καθώς και για τα στελέχη, καθώς το γεγονός αναδείχθηκε και από σημερινό (2/4) δημοσίευμα της εφημερίδα το «Πρώτο Θέμα» που τιτλοφορείται «Προσλήψεις εκπαιδευτικών μέσω ιδιωτικών εταιρειών».

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Σύμβούλων και Ωρομισθίων Καθηγητών ΣΔΕ στις 27 Μαρτίου εξέδωσε δελτίο τύπου το οποίο έκλεινε με το εξής:

«σε κάθε περίπτωση είμαστε σε εγρήγορση με σκοπό την διαφύλαξη του αδιάβλητου της διαδικασίας και των συμφερόντων των μελών μας».

Στο δελτίο τύπου του Συλλόγου είχαν τεθεί και μια σειρά από ερωτήματα για τη διαδικασία, καθώς αναφέρονταν:

Στις 14 Φεβρουαρίου εκδόθηκαν 2 προκηρύξεις από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, μία για την πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτικών και μία για την πρόσληψη συμβούλων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ήταν μέχρι 1 Μαρτίου. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών έχει ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρεία.
Μετά από πληροφορίες που είχαμε θα θέλαμε σαν σύλλογος που εκπροσωπεί πανελληνίως τους ωρομίσθιους καθηγητές και συμβούλους των ΣΔΕ να θέσουμε τα ακόλουθα ερωτήματα:
  • Πώς αξιολογήθηκε ο φορέας που ανέλαβε τον έλεγχο των δικαιολογητικών;
  • Πώς το ΙΝΕΔΙΒΙΜ ελέγχει την επάρκεια των ατόμων που αξιολογούν τους φακέλους μας;
  • Πώς το ΙΝΕΔΙΒΙΜ θα διασφαλίσει την ορθότητα των αποτελεσμάτων;
Στο έγγραφο που έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναφέρεται:

…εγκρίνεται η σύναψη σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Υποστήριξη της Διοικητικής επαλήθευσης των φακέλων των δικαιολογητικών των υποψηφίων στις προσκλήσεις :

1.Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επιλογή εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου
στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε) για το σχολικό έτος 2016-2017 (ΑΡ.ΑΠΟΦ. 4594/252/14.02.2017)
2.Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επιλογή Συμβούλων Ψυχολόγων και Συμβούλων Σταδιοδρομίας στα
Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε) για το σχολικό έτος 2016-2017 (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:
4595/252/14.02.2017)
3.Εκδήλωση ενδιαφέροντος: 1ο ΣΚΕΛΟΣ: ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ: Α) ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (3 ΣΤΕΛΕΧΗ) ΚΑΙ Β) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ (24 ΣΤΕΛΕΧΗ) ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ-ΝΕΑ ΦΑΣΗ» 2ο ΣΚΕΛΟΣ: ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΕΛΩΝ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…
ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ dictyo.gr

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...