Home / Featured / Την Παρασκευή η συνάντηση του Υπουργού με εκπαιδευτικούς και φορείς για την Ε.Α.Ε.

Την Παρασκευή η συνάντηση του Υπουργού με εκπαιδευτικούς και φορείς για την Ε.Α.Ε.

Δημοσιεύτηκε: 7:39 μμ Απρίλιος 6th, 2017  


Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε το xenesglosses.eu από εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στη χθεσινή διαμαρτυρία και συνομιλία με τον Υπουργό Παιδείας και τον Γ.Γ. κο Παντή, η συνάντηση με εκπαιδευτικούς της Ε.Α.Ε. και φορείς (ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΣΑΚΕΑ, ΣΑΤΕΑ, ΕΝΕΛΕΑ…) που ήταν να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6/4/2017 θα πραγματοποιηθεί τελικά την Παρασκευή 7/4/2017 στις 12.00.

Το Υπουργείο στις 4/4, με ανακοίνωση του είχε ορίσει την Πέμπτη ως ημέρα συνάντησης για την Ε.Α.Ε. «Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου  θα συναντηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου  με αντιπροσωπία  αναπληρωτών εκπαιδευτικών προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους σχετικά με τη διαμόρφωση του συστήματος πρόσληψης αναπληρωτών στην Ειδική Αγωγή. Είναι προφανές ότι στο πλαίσιο του δημοκρατικού  διαλόγου, μέχρι την πραγματοποίηση της συνάντησης το Υπουργείο δεν θα προχωρήσει σε καμία ενέργεια».

Λόγος της αναβολής πιθανόν να είναι η προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξη τύπου για τα ΑΕΙ «Ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τα θέματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 στις 12.00 το μεσημέρι στο Υπουργείο. (Αίθουσα Έλλη Παππά – ισόγειο)».

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...